Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

eKonto KOMPLET nezná ani poplatek za výběr hotovosti v zahraničí

24.1.2013  |  Michal Bubák


Raiffeisenbank zahájí na počátku února prodej dvou nových tarifů na svém vlajkovém účtu eKonto. Základní účet eKonto MINI je vhodný pro klienty s minimem transakcí. „Zřízením eKonta KOMPLET klient získá špičkově vybavený účet s jedním transparentním poplatkem. Neplatí pak žádný poplatek za transakce na účtu, má zdarma i neomezený výběr z bankomatů jakékoli banky v ČR i v zahraničí. Tento typ účtu je tak vhodný pro klienty, kteří aktivně používají svůj účet, mají na něm více transakcí, rádi cestují a nakupují,“ uvedl Jiří Čapek, výkonný ředitel Raiffeisenbank zodpovědný za retailové bankovnictví. Pro uživatele stávajícího eKonta se podmínky nijak nemění. 

Zda je pro Vás eKonto KOMPLET výhodné více, než produkty od konkurenčních bank, zjistíte na Finparádě zde.

Ve formuláři kalkulačky nahoře však musíte zvolit, že Vás zajímají "účty pro top klienty". Při měsíčním příjmu 25 000 korun a více vychází nejlépe!
 
Bez peněz do Raiffeisenbank nelez?

„I nadále platí, že se chceme soustředit na klienty s vyššími příjmy, kteří aktivně využívají svůj účet. Nechceme být levnou bankou pro všechny, ale bankou, která se zaměřuje především na kvalitu služeb, a věrnostními podmínkami chceme zvýhodnit ty klienty, kteří nás používají jako hlavní banku,“ vysvětlil Jiří Čapek filosofii nových účtů.

Za jeden měsíční poplatek získáte svobodu pro své finanční aktivity


Cena eKonta Komplet při splnění věrnostních podmínek činí 129 Kč měsíčně. Za tuto cenu tedy klient získává vedení účtu včetně podúčtů až v devíti různých zahraničních měnách, dvě platební karty, kreditní kartu, přímé bankovnictví, kontokorent, spořicí účet, úrazové pojištění i velmi oceňované bankovnictví pro chytré telefony. Zdarma má neomezený počet elektronických domácích příchozích i odchozích plateb, neomezený počet výběrů z bankomatu jakékoli banky v České republice i v zahraničí a vklady hotovosti.

Součástí eKonta KOMPLET je zdarma i kreditní karta STYLE

Ta mj. nabízí čtyři druhy pojištění, slevový program Sphere, nízké úrokové sazby a především věrnostní program, který z každé platby vrací 2 % zpět na účet (1 % při útratě kartou do 10 000 Kč měsíčně). Pokud tedy klient kreditní kartou měsíčně utratí 10 000 korun, získá zpět 200 Kč a měsíčně tak na vedení eKonta KOMPLET vydělá 71 Kč (200 Kč získaných na kreditní kartě vs. 129 Kč měsíční poplatek za vedení účtu). Výše této úspory pak roste s výší útraty prostřednictvím kreditní karty a může se vyšplhat až na 871 Kč měsíčně (při útratě kartou přes 50 000 Kč). Pokud klient kartou měsíčně utratí alespoň 10 tisíc korun, může mít k eKontu KOMPLET zdarma i kartu DE LUXE s řadou dalších služeb a bonusů.

Od března bude banka k novým tarifům nabízet rovněž nové debetní karty podporující bezkontaktní technologii, tyto karty budou mít rovněž nový design a budou v sobě obsahovat i charitativní rozměr.

S eKontem KOMPLET získáte výhodnější sazby na spoření či hypotéku

K eKontu KOMPLET navíc klienti získávají řadu dalších výhod, jako je např. úroková sazba na spořicím účtu navýšená o jeden procentní bod nebo sleva z úrokové sazby hypotéky ve stejné výši.

KOMPLET je pro osoby s příjmem alespoň 25 tisíc Kč měsíčně

Věrnostní podmínkou u eKonta KOMPLET zůstávají nadále příchozí platby ve výši alespoň 25 tisíc Kč měsíčně a tři odchozí platby z účtu nebo kreditní kartou. V případě nesplnění těchto podmínek činí částka za vedení účtu 250 Kč měsíčně.

Jaké jsou podmínky u eKonta MINI?

Doplňkově banka také nabízí účet eKonto MINI určený naopak pro klienty, kteří mají jen velmi málo transakcí měsíčně a kartu používají především k placení, nikoli k výběrům z bankomatu. Klient při aktivním využívání získá zdarma vedení účtu s přímým bankovnictvím a kreditní kartou EASY, následné transakce jsou zpoplatněny (odchozí platba 6 Kč, příchozí platba 4 Kč, výběry z bankomatu 20 Kč). Věrnostní podmínkou u eKonta MINI jsou příchozí platby ve výši alespoň 15 tisíc Kč měsíčně a tři odchozí platby z účtu nebo kreditní kartou. V případě nesplnění těchto podmínek činí částka za vedení účtu 169 Kč měsíčně.

Nové tarify dosud banka nabízí jen vybraným klientům, vzhledem k pozitivnímu ohlasu budou nová eKonta v nabídce banky od 1. února. Majitelů stávajícího eKonta ani ostatních cenových programů se nová nabídka nijak nedotkne, jejich původní podmínky zůstávají beze změny. Pokud majitelé eKonta chtějí přejít na některý z nových tarifů, lze tak učinit jednoduchým kliknutím v internetovém bankovnictví, změna tarifu není nijak zpoplatněna.




    



Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde




všechny články
Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz