Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Jak získáte ke spořicímu účtu dalších 4,5 tisíce korun? Finanční bonusy a slevy nově pod jednou střechou

11.4.2013  |  Zdeněk Bubák


Jak získáte 4,5 tisíce korun od banky navíc? Slevy a bonusy. Na snímku poutač na slevy. Není tajemstvím, že Češi jsou přeborníky ve vyhledávání slev. Slevové portály se staly nejdynamičtěji rostoucími projekty na našem domácím internetu v posledních letech. Nyní se situace konsoliduje a prostředí se čistí od těch méně úspěšných. Ještě nedávno byly podle poradenské firmy KPMG na českém trhu přes dvě stovky slevových portálů, v současnosti je jich jen více než sto. Končí nejenom menší portály, ale i některé větší.

Ale Češi na slevy stále slyší. Jak to však vypadá se slevami a bonusy od bank a pojišťoven? Také finanční instituce nabízejí slevy a bonusy a lidé je často využívají.

Banka Vám někdy v akci přidá úroky, odpustí poplatek nebo Vás odmění za získání dalšího klienta



Jde často o akce s omezeným trváním, kdy banka např. zvýší sazbu na spořicím účtu, odpouští poplatek za poskytnutí úvěru, přidá klientovi na účet určitou částku při splnění stanovených podmínek nebo zaplatí bonus za získání dalšího klienta. Vlastnictví kreditních karet je často spojeno s možností získat slevy u partnerských obchodníků.
 
AXA Bank Vám například připíše na Váš spořicí účet částku 4 500 korun, když si tento účet u ní zřídíte přes společnost AWD a zároveň s AXA životní pojišťovnou uzavřete Pojistnou smlouvu o investičním životním pojištění Alternativ Invest - tarif 100Q nebo Pojistnou smlouvu o rizikovém životním pojištění Risk Life - tarif 305 s počátkem pojištění nejpozději od 30. září 2013 a současně zůstatek na Vašem Spořicím účtu v období od 1. července 2013 do 31. března 2014 neklesne pod částku 100 000 Kč.

U Raiffeisen stavební spořitelny získáte 50% slevu z úhrady za uzavření smlouvy o stavebním spoření, pokud jste byli doporučeni jiným klientem. Klient „tipař“ může získat odměnu 500 Kč.

Pokud použijete Era kreditku při platbě u čerpacích stanic Čepro EuroOil, získáte slevu na nákup pohonných hmot 0,40 Kč na litr.

U GE Money Bank můžete získat až 900 korun v případě, že bance doporučíte nové klienty, kteří si u GE Money Bank rovněž založí účet Genius Active.

Ten, kdo získá RePůjčku od Equa bank, obdrží na svůj běžný účet v Equa bank speciální bonus ve výši 1 000 Kč.

Sberbank nabízí svým klientům nový produkt s názvem FÉR půjčka. Těm, kteří FÉR půjčku včas a řádně splatí, Sberbank vyplatí bonus ve výši až 20 procent poskytnutého úvěru. Za pořízení a vedení úvěru banka nevybírá žádné poplatky. Například při úvěru ve výši 150 000 Kč a splatnosti 7 let získáte bonus 30 000 Kč (20 % z poskytnuté výše úvěru). Měsíčně budete splácet 2 903,52 Kč. RPSN před odečtením vráceného bonusu činí 16,2 % a po jeho odečtení jen 11,0 %.

Slev a bonusů nabízených bankami a pojišťovnami je samozřejmě mnohem více. Nabízejí je jak staré, tak nové banky, a to jak výše zmíněná Equa bank, tak ZUNO či Air Bank.

Na finanční slevový portál jsme doposud marně čekali. Teď přichází Slevoparáda.cz



Finanční zpravodajský portál Finparáda.cz nyní přichází s novým projektem. Jde o soustředění informací o všech slevách a bonusech od bank, stavebních spořitelen, pojišťoven a penzijních společností na jednom místě. Stránky jsou jak součástí jednotlivých produktových agend na Finparádě, tak se na ně dostanete i přes novou stránku Slevoparáda.cz.

U běžných účtů najdete nyní na Slevoparádě kolem čtyřiceti slev a bonusů, u spoření nebo pojištění kolem dvaceti. Penzijní společnosti nabízejí zhruba deset slev celkem, avšak za oblast úvěrů, hypoték a kreditních karet můžete surfovat mezi sedmdesáti slevovými nabídkami.

Slevy a bonusy za oblast běžných účtů najdete zde.

Slevy a bonusy za oblast spoření najdete zde.

Slevy a bonusy za oblast penzijního spoření najdete zde.

Slevy a bonusy za oblast úvěrů najdete zde.

Slevy a bonusy za oblast pojištění najdete zde.

Nebo jděte přímo na adresu Slevoparáda.cz.




    



Žebříček s nejlepšími hypotékami a spotřebitelskými úvěry podle odborníků - zde
Žebříček nejlepšího pojištění podle odborníků - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Spořicí účet s úrokem až 6,08 % p.a.více
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více




všechny články
Dále v rubrice

Kde spořit na penzi? Přehled nabídky bank, pojišťoven a dalších institucí

Obrázek: Peníze v ruce Jaký produkt si vybrat pro finanční zabezpečení na stáří? Banky, pojišťovny a investiční společnosti nabízejí širokou paletu produktů. Jedná se o Dlouhodobý investiční produkt (zkratka DIP), doplňkové penzijní spoření/penzijní připojištění...

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Žebříček doplňkového penzijního spoření v dubnu

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček penzijních účastnických fondů v dubnu. Zhodnocení povinných konzervativních fondů klesá, některé fondy dosáhly zhodnocení až 40 %. První místo si udržela NN Penzijní společnosti, na druhém místě je nově Conseq penzijní společnost a na třetí míso klesla ČSOB Penzijní společnost.

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz