Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Nové bonusy pro klienty bank. Sleva za splácení nebo převod dýška na spořicí účet

19.4.2013  |  Zdeněk Bubák


Nové slevy a bonusy pro klienty bank. Na snímku tisícikorunová bankovka. Téměř denně přicházejí finanční instituce s novými akcemi v podobě bonusů, slev, dárků apod. Dnes Vám přinášíme informace o novinkách v oblasti půjček a běžných účtů.


Slevoparáda - slevy a bonusy od finančních institucí pod jednou střechou



Za řádné splacení Rychlé půjčky nabízí nyní Raiffeisenbank až 50 tisíc korun



Raiffeisenbank nově od pondělí 22. dubna zvýhodňuje svůj spotřebitelský neúčelový úvěr Rychlá půjčka tím, že odmění klienty, kteří po celou dobu úvěru řádně splácí. Ti tak mohou od banky získat zpět až 50 tisíc korun.

„Klienty odměníme za řádné splácení, a to podle délky trvání úvěru a jeho výše. Čím delší a vyšší půjčku si klient sjedná, tím vyšší částka se mu na konci vrátí. Zpět je možné získat až 50 tisíc korun, a to pro úvěry ve výši alespoň 250 tisíc korun s délkou splatnosti minimálně 5 let,“ vysvětlila produktová manažerka Raiffeisenbank Zuzana Hyblerová. Nabídka platí od 22. dubna do konce června.

Raiffeisenbank nabízí svou Rychlou půjčku s úrokovou sazbou od 8,9 %, neúčtuje žádné poplatky za poskytnutí ani vedení úvěru. Součástí úvěru je základní pojištění proti neschopnosti splácet, které je zdarma. Úvěr lze získat od 20 tisíc do 500 tisíc korun.

„Nejsnazší cestou, jak si řádné splácení zajistit, je zasílání pravidelného příjmu na eKonto a nastavení inkasa,“ dodala Zuzana Hyblerová. V rámci eKonta Komplet klient v jednom transparentním poplatku získává neomezený počet domácích plateb, neomezený počet výběrů z bankomatů po celém světě zdarma, kontokorent, spořicí účet či kreditní kartu, která vrací určité procento z každého nákupu.

Všechny slevy a bonusy od bank, pojišťoven, stavebních spořitelen a penzijních společností najdete na Slevoparádě.

Můžete hledat i přímo v dílčích přehledech podle produktů (bankovní účty, spoření, půjčky, pojištění a spoření na penzi).

Sberbank vyplatí klientům k novému FÉR kontu až 500 korun měsíčně. Je však třeba platit platební kartou



Sberbank CZ nabízí od 15. dubna klientům nový běžný účet FÉR konto ve třech variantách. Noví i stávající klienti banky se mohou těšit také na akci, při které mohou získat od Sberbank k FÉR kontu „dýško“ ve výši až 500 Kč měsíčně.

Tři varianty FÉR konta se nazývají START, PLUS A EXTRA a jsou bankou sestavené na míru podle potřeb a aktivity klienta. „Na základě provedených výzkumů jsme vycházeli z předpokladu, že jsou v zásadě dva typy klientů. První skupina klientů není ochotna platit za vedení běžného účtu a akceptuje poplatek skutečně jen za ty služby, které využívá, pro tyto klienty je určena varianta START. Druhý typ klientů chce platit pouze jeden poplatek a nechce se omezovat v počtu provedených operací, těm je šita na míru varianta EXTRA. Třetí varianta PLUS je pak kompromisem, který spojuje výhody obou typů,“ zdůvodňuje Jiří Dolejší, produktový manažer Sberbank CZ, koncepci FÉR konta.

U všech variant účtu neplatí klient za základní produkty a služby. Sberbank neúčtuje poplatky za založení, vedení, změnu na jinou variantu či zrušení konta, ani za vedení jedné či dvou platebních karet a internetového bankovnictví, včetně elektronického výpisu z účtu. Účet je možné založit i v cizí měně, konkrétně v EUR, USD či RUB. K FÉR kontu je navíc možné zdarma zřídit Spořicí účet.

Na spořicí účet banka klientovi vyplatí odměnu, kterou označila pojmem „dýško“ ve výši až 500 Kč měsíčně. Tyto peníze se tak klientovi na spořicím účtu v porovnání s běžným ještě více zhodnotí.

Na čem je Dýško založené? Banka vyplatí měsíční odměnu vypočítanou z jednotlivých transakcí platební kartou vyšších než 200 Kč. Banka vždy klientovi vyplatí dýško tím, že dorovná platbu kartou na celou desetikorunu. Například zákazník, který zaplatí v obchodě nákup 352 Kč, získá od Sberbank bonus ve výši 8 korun na svůj Spořicí účet. Maximální možná měsíční výše odměny za všechny transakce provedené platební kartou je 500 Kč. Novinka tedy odměňuje ty klienty banky, kteří aktivně používají svou platební kartu vydanou k FÉR kontu a zároveň mají Spořicí účet.




    



Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde
Přehled celé nabídky bankovních účtů - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více




všechny články
Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz