Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Do konce května získáte s konsolidací půjček od GE Money Bank odměnu 2 000 Kč

24.5.2013  |  Michal Bubák


GE Money Bank - Konsolidace půjček s odměnou 2000 Kč do konce května 2013GE Money Bank má aktuálně zkonsolidovány půjčky za téměř 20 miliard Kč. Objem sloučených půjček u GE Money Bank se za první čtvrtletí 2013 meziročně zvýšil o dalších 5 %. Dle údajů banky nejčastěji přicházejí lidé konsolidovat 3 úvěrové závazky, průměrná výše sloučených závazků jednoho klienta je již téměř 214 tisíc Kč.


Konsolidaci půjček poskytuje GE Money Bank bez poplatků



„Poslední měsíce ukazují, že domácnosti si svoje rozpočty stále hodně hlídají a hledají možnosti, jak si zvýšit svůj měsíční disponibilní rozpočet. S naším produktem si mohou snížit měsíční splátky úvěrů, a navíc ušetří za poplatky, Konsolidaci půjček totiž poskytujeme zcela bez poplatků,“ říká Radek Ženka, manažer spotřebitelských a hypotečních úvěrů GE Money Bank. „Očekáváme, že objem sloučených úvěrů poroste i nadále. Refinancování starších úvěrů má v Česku stále velký potenciál a to platí i pro hypotéky a zajištěné spotřebitelské úvěry,“ dodává Radek Ženka.

Průměrná výše měsíčních splátek klientů, kteří sloučí své úvěry, je 4 tisíce Kč. Nejčastěji konsolidují různé typy spotřebitelských půjček (88 % celkového objemu), dále úvěry na kreditních kartách (10 %) a také kontokorenty (2 %). O sloučení úvěrů žádají nejčastěji muži (54 %) se středoškolským vzděláním (43 %), průměrný věk žadatelů je 43 let.  

Odměna 2 000 Kč za každou uzavřenou Konsolidaci půjček platí do konce května



Stávající i noví klienti mohou až do konce května za každou uzavřenou Konsolidaci půjček získat 2 000 Kč. Na webu GE Money Bank vyplní kontaktní údaje a prostřednictvím SMS dostanou certifikační kód, který předloží na pobočce banky při sjednávání úvěru.

Parametry Konsolidace půjček od GE Money Bank



Nová Konsolidace půjček bez poplatků umožňuje sloučit dohromady spotřebitelské půjčky, kontokorenty, kreditní karty i půjčky splátkových společností. Maximální výše úvěru je 600 000 Kč, od 300 000 Kč je nutné mít spolužadatele. Dobu splácení je možné rozložit až na 96 měsíců. GE Money Bank svým klientům nabízí také sloučení závazků až tří členů rodiny najednou.

Splátky si klient přizpůsobí svým potřebám. Předčasné splacení je zdarma



Klient si může zvolit libovolnou výši měsíční splátky. Sám si určuje také datum pravidelných splátek, které může v průběhu splácení kdykoliv změnit dle svých aktuálních potřeb. Konsolidaci půjček lze zdarma předčasně splatit, a to v plné výši nebo částečně. V případě potřeby má klient také možnost získat další finanční prostředky.



    



Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde




všechny články
Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

Aktuální data z hypotečního trhu

Banky pozvolna snižují hypoteční sazby. Počet poskytnutých hypoték vzrostl. Aktuální data ČBA Hypomonitoru a srovnání hypotečních úvěrů naleznete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz