Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Kamion vybavený pro inspiraci, jak si moderně zařídit byt, projede celou republikou

28.4.2016  |  Zdeněk Bubák, zpráva Raiffeisen stavební spořitelny
  


Raiffeisen stavební spořitelnaStále více Čechů zvelebuje své domácnosti a zajímá se o to, jak moderně a přitom úsporně bydlet. Právě trendy v oblastech moderního a inteligentního bydlení na jednom místě představí unikátní roadshow Raiffeisen stavební spořitelny „Vezeme vám lepší bydlení“, který odstartoval 26. dubna a zavítá do 20 měst České republiky. Trendy přiveze ve speciálně upraveném kamionu.


Mnoho lidí touží po tom bydlet lépe. A právě přicházející jaro je ideální čas k tomu zamyslet se, jak své domácnosti vylepšit a inovovat. „V této souvislosti se do popředí stále více dostávají ekologické a úsporné prvky, na druhé koleji ovšem nezůstává ani estetická stránka a design,“ vysvětluje Jitka Jechová, tisková mluvčí Raiffeisen stavební spořitelny.

Úvěry od stavebních spořitelen si porovnáte zde


Novinky nejen v úsporném a ekologickém bydlení, ale i chytré zařízení domácností a designové vychytávky, mohou nyní lidé vidět a otestovat v rámci roadshow Raiffeisen stavební spořitelny s názvem Vezeme vám lepší bydlení. Ta bude probíhat od konce dubna do začátku června po celé České republice a nabídne program pro celou rodinu.

Speciální kamion s moderním bydlením na modelovém bytě ukáže chytré spotřebiče, designové a úsporné ekologické nápady a nejmodernější technologie. Na místě budou i odborníci, kteří poradí a dají tipy například o vybavení bytu ve stylu Feng Shui nebo nejvýhodnějším financování a dotacích. Inspiraci budou moci vybraní návštěvníci dokonce i realizovat díky soutěži o dvě rekonstrukce v celkové hodnotě 300 000 Kč. Pro děti budou připraveny soutěže např. o nejhezčí kresbu ekologického domu, skákací hrad a další.

„Náš unikátní kamion se rozjel 26. dubna do Trutnova a jízdu zakončí 10. června v Příbrami. Věříme, že roadshow poskytne lidem v regionech inspiraci a nápady, jak své bydlení přizpůsobit nejen svým představám a snům, ale i moderním technologiím a ekologickým požadavkům,“ říká Jechová. Například právě na ekologické úpravy nabízí Raiffeisen stavební spořitelna tzv. EKOprogram, se kterým klienti získávají automaticky nejvýhodnější úrokovou sazbu a úvěrovou smlouvu zdarma.

Výhry v podobě rekonstrukce věnují partneři Oresi a Siko. Dalšími partnery akce jsou Kika, Isover, Viessmann, Czech Deco Team, Haidy, LG, Lenovo, Ledko, Smartherbs, Barkotex a Centrum pasivního domu.

Harmonogram roadshow Vezeme vám lepší bydlení



Termín Místo
26. – 27. 4 TRUTNOV - u Tesco Extra
28. – 29. 4. ČESKÁ LÍPA - parkoviště u OD Banco
30. 4. – 1. 5. PLZEŇ - Den ve vzduchu - Aeroklub Plasy u Plzně
3. – 4. 5. ÚSTÍ NAD LABEM - Mírové náměstí
5. – 6. 5. MOST - u hypermarketu Tesco
7. – 8. 5. PRAHA - OC Letňany
10. – 11. 5. JINDŘICHŮV HRADEC - náměstí Míru
12. – 13. 5. JIHLAVA - u OBI
14. – 15. 5. BRNO - u Avionu
17. – 18. 5. ZLÍN - u NC Čepkov
19. – 20. 5. HODONÍN - u NC Cukrovar
21. – 22. 5. PROSTĚJOV - u OBI
24. – 25. 5 OPAVA - u OBI
26. – 27. 5. FRÝDEK–MÍSTEK - u hypermarketu OBI
28. – 29. 5. NOVÝ JIČÍN - u Zimního stadionu
31. 5. – 1. 6. ŠUMPERK - u Sportisima
2. – 3. 6. LITOMYŠL - Smetanovo náměstí
4. – 5. 6. PARDUBICE - u Globusu
7. – 8. 6. HRADEC KRÁLOVÉ - u hypermarketu Tesco
9. – 10. 6. PŘÍBRAM - náměstí TGM
Zdroj: Raiffeisen stavební spořitelna


      
  





všechny články
Dále v rubrice

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz