Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Komerční banka zkrátila svůj ceník na polovinu. Umožňuje vyzkoušet služby zdarma

31.10.2018  |  Zdeněk Bubák, zpráva Komerční banky
  


Komerční bankaKomerční banka zveřejnila informaci, že svůj ceník služeb zkrátila na polovinu. Došlo tím i k jeho zjednodušení. Nejvyužívanější služby včetně jejich zpoplatnění banka umístila na jednostránkový ceník, který je k dispozici také na webových stránkách banky. Všechny ceníky jsou od poloviny tohoto roku v novém designu.


„Naším záměrem bylo připravit pro klienty jednoduchou a přehlednou informaci o ceně služeb Komerční banky. Nové ceníky jsou nyní maximálně srozumitelné a bez zbytečných textů a duplicit. V poplatkové politice se snažíme být zcela transparentní a otevření. KB navíc, jako jedna z mála bank na českém trhu, nabízí možnost si služby zdarma vyzkoušet. A to včetně těch prémiových,“ uvedl Lukáš Hájek, manažer Zákaznické zkušenosti v KB.

Banka informovala, že z ceníku odstranila desítky starých a neoblíbených poplatků. Zrušila například některé položky spojené s využíváním bankomatů jako poplatky za změnu PIN, za zjištění zůstatku nebo za výběr hotovosti, dále poplatky za vedení služby MojeBanka / MojeBanka Business či faxové notifikace, které jsou nahrazeny oznámeními push.

KB umožňuje klientům po dobu 6 měsíců bezplatně zkoušet některé vybrané služby v rámci programu Garance kvality.

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Spořicí účet s úrokem až 6,08 % p.a.více
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více



Zjednodušovat se banka rozhodla i v oblasti nastavování služeb. Správu platebních karet a změny vybraných parametrů je možné provést prostřednictvím internetového nebo mobilního bankovnictví zdarma a on-line v reálném čase. Nově je možné kartu také dočasně zablokovat a po vyřešení nečekané situace ji opět odblokovat. Vklady i výběry hotovosti z bankomatů KB jsou zdarma, stejně tak změna PIN či dotaz na zůstatek.

Komerční banka se tak snaží dostat v oblasti jednoduchosti a přívětivosti služeb na úroveň nových progresivních bank.

Kalkulačka spoření, nejvýhodnější spořicí účty od bank i záložen - zde
Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde



      
  





všechny články
Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Denní zprávy

Obrázek: Denní zprávy Zajímá vás svět finančních produktů a služeb, ale i ekonomická témata? Každý všední den pro vás připravíme přehled těch nejzajímavějších informací a novinek z finančního trhu za den předchozí. Sledujte naše...

Kde spořit na penzi? Přehled nabídky bank, pojišťoven a dalších institucí

Obrázek: Peníze v ruce Jaký produkt si vybrat pro finanční zabezpečení na stáří? Banky, pojišťovny a investiční společnosti nabízejí širokou paletu produktů. Jedná se o Dlouhodobý investiční produkt (zkratka DIP), doplňkové penzijní spoření/penzijní připojištění...

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz