Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...


MetLife pojišťovna

Talisman
Průměrné hodnocení uživatelů: 1,00
Počet hodnotitelů: 1

Zhodnoťte kvalitu produktu: 


Talisman

Charakteristika

Jedinečné pojištění, které vám umožní plně se věnovat dítěti v případě jeho úrazu nebo onemocnění, případně mu dopřát nadstandardní léčbu. Talisman poskytuje jistotu i v případě nemoci nebo úmrtí pojištěného rodiče. A zároveň vytváří finanční prostředky pro vstup vašeho dítěte do samostatného života.

Pojistná ochrana
Pojištění Talisman poskytuje komplexní pojistnou ochranu.

Pojištění až dvou dospělých ve prospěch dítěte - díky pojištění Talisman je možné pojistit dítě a spolu s ním až dva dospělé (rodiče, prarodiče). Například prarodiče (ve vstupním věku do 60 let) se mohou pojistit ve prospěch svého vnoučete a zároveň pokryjí rizika i samotného dítěte.

Pojištění pro sportovní závody a soutěže - pojištění se vztahuje i na úrazy utrpěné během sportovních závodů a soutěží. Pro dětské sportovní kluby platí speciální nabídky, které jsou orientované primárně na krytí rizik.

Atraktivní balíčky připojištění - v nabídce jsou 3 atraktivní balíčky připojištění dítěte, které se liší výší pojistných částek pro jednotlivá připojištění. Např. balíček připojištění Exclusive obsahuje pojistnou částku až 1 milion Kč pro připojištění trvalých následků úrazu a závažných onemocnění dítěte, 200 000 Kč pro připojištění následků úrazu a 600 Kč za každý den hospitalizace. Pojistné za celý balíček je vždy výhodnější, než při výběru jednotlivých připojištění. Např. pojistné za balíček Exclusive je o 20 % nižší než při samostatném sjednání jednotlivých připojištění.

Možnost individuálního nastavení připojištění dítěte - nevyhovuje vám žádný z předdefinovaných balíčků připojištění? Nastavte si pojistnou ochranu dítěte dle svých preferencí výběrem z nabízených připojištění a vlastním nastavením požadované pojistné částky.

V případě smrti dospělého pojištěného platí pojistné pojišťovna - případě smrti některého z dospělých pojištěných bude v placení pojistného až do konce sjednané pojistné doby pokračovat pojišťovna. Běžné pojistné placené pojišťovnou bude navíc každoročně navyšováno minimálně o 5 % (v závislosti na míře inflace).

Hlavní výhody
- Pojištění až dvou dospělých ve prospěch dítěte
- Vytváření finančních prostředků pro samostatný život dítěte i v případě nepříznivých okolností (v případě smrti nebo dlouhodobé pracovní neschopnosti dospělého pokračuje v placení pojistného pojišťovna)
- Pojistné placené za pojistníka pojišťovnou je navíc automaticky každoročně navyšováno minimálně o 5 %
- Volitelná připojištění pro dítě s vysokým pojistným krytím
- Atraktivní nabídka slev na připojištění – cenově výhodné balíčky
- Talisman může pro dítě sjednat nejen rodič, ale například také prarodič
- Bonus – pojištěné dítě získává při úspěšném složení maturitní zkoušky finanční bonus 10 000 Kč za předpokladu, že při sjednání pojištění bylo mladší 7 let. Podrobné informace jsou uvedeny v plném znění veřejného příslibu pojišťovny.
- Výběr z mnoha programů investování pro zhodnocení vložených finančních prostředků
- Možnost jednorázově navyšovat investované finanční prostředky mimořádným pojistným
- Volitelná připojištění pro dítě s vysokým pojistným krytím - pojištění Talisman je možné rozšířit o připojištění pro dítě i pojištěného dospělého, a to jednotlivě nebo formou zvýhodněních balíčků.

Parametry pojištění
Vstupní věk
dospělý: min. 18 let, max. 60 let
dítě: min. 0, max. 15 let
Pojistná doba
min. 10 let, max. do 18. – 25. roku pojištěného dítěte
Počet pojištěných osob
1 dítě a 1-2 dospělí
Frekvence placení pojistného
měsíčně, čtvrtletně, pololetně, ročně


   

Máte-li zájem o produkt, vyplňte formulář:

Jméno:*
Příjmení:*
Město:*
PSČ:*
Telefon:*
Email:*
Poznámka:










Odeslat



   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz