Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Úvěr do 10 milionů pro menší firmu za 3 dny

7.10.2011  |  Zdeněk Bubák


UniCredit Bank přichází s inovací ve financování malých a středních podniků s ročními tržbami nad 50 milionů Kč. Inovovaný rychlý provozní úvěr vychází vstříc požadavkům SME firem na výši úvěru, rychlost poskytnutí a jednoduchost jeho zpracování. Akce je navázána na právě probíhající Evropský týden malých a středních podniků (SME).

„Tento typ SME úvěrů poskytujeme do výše 10 milionů Kč, do tří dnů od návštěvy našeho bankovního poradce ve firmě, bez mnohdy zbytečného zajištění, např. nemovitostí. Velkou výhodou úvěru je i možnost jeho víceúčelového čerpání, například kombinací kontokorentu, bankovních záruk a limitu na provádění zajišťovacích cizoměnových operací,“ upřesňuje Marek Plas, ředitel segmentu SME UniCredit Bank.

K dalším novinkám, které připravuje UniCredit Bank pro malé a střední podniky tentokrát na letošní listopad, patří věrnostní kontokorent určený pro stávající SME klienty. Ve stejném měsíci rozšíří nabídku rychlých úvěrů pro SME firmy také nový investiční úvěr.

Evropský týden malých a středních podniků probíhající ve dnech 3. - 9. října 2011 po celé Evropě je zastřešující kampaní pro aktivity zaměřené na podporu těchto podniků. Cílem je informovat podnikatele o možnostech podpory jejich aktivit na evropské, národní a regionální úrovni a rovněž povzbudit potenciální podnikatele k zahájení jejich podnikatelské činnosti. Nedílnou součástí Evropského týdne je možnost sdílet zkušenosti a podnikatelské nápady s ostatními zástupci malých a středních podniků.

ČSOB odpouští poplatek za poskytnutí i za vedení Malého úvěru na 1 rok

ČSOB od října přináší novou akční nabídku pro podnikatele v podobě 100 % slevy z poplatku za poskytnutí ČSOB Malého úvěru pro podnikatele a ročního osvobození od poplatku za vedení úvěrového účtu pro Povolené přečerpání či Kreditní kartu pro podnikatele.

„Značná část malých a středních podnikatelů se opět snaží rozhýbat svůj byznys, což ovšem stojí velké úsilí, mnoho času a hlavně peněz. Především nejmenší podniky se potýkaly v předchozích letech s velkými problémy někdy i na hranici bankrotu. Situace se nyní již relativně ustálila a tito podnikatelé se opět vrhají do svých plánů a zahajují investice,“ říká Roman Kracík, ředitel útvaru Řízení pobočkové sítě SME ČSOB. „Podnikatelé a firmy jsou pro ČSOB i ekonomiku velmi důležití. ČSOB opírá o služby SME svou novou obchodní strategii a na podzim připravila pro podnikatele akční nabídku k opětovnému rozjezdu jejich podnikání,“ doplnil Roman Kracík.

Kampaň zaměřená především na podnikatelské úvěry poběží od 1. října do 31. října s tím, že akční nabídka, která je součástí kampaně a šetří peníze klientů, poběží až do 30. listopadu. Klienti mají možnost jednorázové úspory minimálně 2 000 Kč z poplatku za poskytnutí úvěru, pokud si sjednají v tomto období ČSOB Malý úvěr pro podnikatele. Klienti mohou dále ušetřit například u Povoleného přečerpání až 4 200 Kč z vedení těchto služeb s limitem nad 100 000 Kč. 



    



Žebříček s nejlepšími hypotékami a spotřebitelskými úvěry podle odborníků - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde




všechny články
Dále v rubrice

Vlastní bydlení je u nás pro mladé nedostupné, stát by se mohl inspirovat u sousedů

Obrázek: Dům a klíče Dostupnost vlastního bydlení se v Česku každým rokem zhoršuje. V rámci Evropy patříme k zemím, kde z průměrného platu musí lidé na nový byt šetřit nejdéle. Tristní stav dopadá na všechny, mnohem větší problémy to ale působí čerstvým absolventům nebo mladým rodinám s dětmi...

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz