Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Další banka přijde s aplikací pro smartphony na ovládání Vašich financí

14.11.2011  |  Zdeněk Bubák


Webové stránky a Internet Banka přizpůsobené využívání v chytrých telefonech jsou i v GE Money Bank stále oblíbenější. Mobilní verzi Internet Banky GE Money Bank, využilo od jejího spuštění 5. října již téměř 6 tisíc klientů. Pro majitele chytrých telefonů s operačními systémy iOS (iPhone) a Android představí GE Money Bank ještě letos aplikaci ke stažení do telefonu.

„Jako  banka, která je inovátorem na bankovním trhu, se snažíme našim klientům usnadňovat život. Mobilní verzi našich internetových stránek a také Internet Banky jsme přizpůsobili situacím, které naši zákazníci nejčastěji řeší v terénu, kde nemají přístup k počítači. Nyní mohou ve svém mobilu dělat všechny běžné platební operace a mají k dispozici mnoho dalších informací a služeb,“ říká Ladislav Seifrt, ředitel přímého bankovnictví GE Money Bank.

Domluvte si schůzku s bankéřem přes internet v mobilním telefonu

Mobilní verze internetových stránek umožňuje klientům vyhledání nejbližší pobočky i bankomatu propojené s GPS navigací, domluvení schůzky s bankéřem nebo například zjištění aktuálních kurzů měn a vypočítání splátky Expres půjčky. Klient se zde hlásí přímo do své Internet Banky. Tu má k dispozici již 75 % z těch, kteří mají u GE Money Bank běžný účet, konkrétně 600 tisíc zákazníků.

Přes Internet Banku v mobilu mohou klienti spravovat své finance i na cestách. K dispozici mají přehled o zůstatku na účtu, historii transakcí včetně těch nezaúčtovaných a odesílání plateb. Mohou si také dobít předplacené karty Go, Twist nebo Vodafone a měnit limity na platební kartě či zapnout a vypnout možnost internetových transakcí kartou. Nechybí ani nástroj k řízení rozpočtu – GE Money Manager.

Služby GE Money Bank v mobilu

Klienti mohou přes internetové stránky pro chytré mobilní telefony:
• Zjistit zůstatek na účtu
• Zobrazit historii transakcí včetně nezaúčtovaných transakcí kartou
• Odeslat platbu
• Dobít předplacenou kartu od kteréhokoli z operátorů
• Změnit limity na platební kartě
• Zapnout nebo vypnout internetové transakce na kartě

Letos bude aplikace přímo pro mobilní telefony a příští rok bezkontaktní platby mobilem

„Další inovace, kterou plánujeme ještě na letošní rok, se bude týkat aplikace pro majitele chytrých telefonů. Ta bude mít dále vylepšenou verzi vyhledávání poboček a bankomatů a umožní využívat část obsahu stránek také bez připojení na internet,“ říká Ladislav Seifrt, a dodává: „Na příští rok chystáme nové způsoby bezkontaktních plateb prostřednictvím mobilních telefonů. Do naší nabídky tak přibude platební karta v mobilu prostřednictvím technologie NFC a dále virtuální peněženka provozovaná společností MOPET.“


Mobilní verze internetových stránek GE Money Bank je k dispozici na adrese m.gemoney.cz nebo si stačí naskenovat do mobilu QR kód, který zobrazí stránky automaticky.


Zdroj obrázků: GE Money Bank

Nejnovější chytrý telefon Samsung od GE Money Bank

Klienti, kteří si v termínu od 15. listopadu do 31. prosince 2011 založí konto Genius Optimal, získají od GE Money Bank nejnovější model chytrého telefonu Samsung Galaxy Y. Banka tak reaguje na rostoucí zájem o obsluhu bankovního účtu s využitím mobilních zařízení.


Předvánoční nabídka mobilu potrvá buď do 31. 12. 2011, nebo do vyčerpání zásob. Podmínkou bezplatného získání posledního modelu mobilu Samsung Galaxy Y je uzavření smluv o běžném účtu a kreditní kartě a jejich užívání alespoň 24 měsíců. Nabídka je určena klientům nepodnikatelům, kteří nemají účet u GE Money Bank. 

Konto Genius Optimal nabízí všechny služby přímého bankovnictví GE Money Bank (Internet Banka, Mobil Banka, Telefon Banka, SMS service) a telefon Samsung Galaxy Y je podporuje. Telefon využívá operační systém Android a výkonný procesor, který dovoluje stahování rychlostí 7,2 Mb/s. Displej s úhlopříčkou 3“ a větší klávesnice QWERTY jsou dostatečně komfortní pro provádění finančních operací.

Služby za 199 korun - Genius Optimal

V rámci měsíčního poplatku 199 Kč poskytuje konto Genius Optimal klientům vše, co potřebují k pohodlnému platebnímu styku. V ceně získají kromě všech služeb přímého bankovnictví také:
• Neomezené vklady hotovosti na pobočkách
• Veškeré příchozí a odchozí platby podané přes přímé bankovnictví
• Neomezené výběry z bankomatů GE Money Bank v ČR
• Prestižní stříbrnou platební kartu MasterCard včetně cestovního pojištění, pojištění zneužití karty a asistenčních služeb
• Další platební kartu MasterCard Standard nebo Maestro a kartu pro platby na internetu
• Odměnu až 5 % z plateb kartou u vybraných partnerů věrnostního programu bene+
• Možnost čerpat účet do minusu – vedení kontokorentu Flexikredit
• Vedení a využívání spořicího účtu Optimal

Kreditní karta na 12 měsíců bez poplatku

S nabídkou chytrého telefonu k účtu Genius Optimal mají klienti možnost získat kreditní kartu MoneyCard Plus nebo Gold na rok bez poplatku za vedení karty. Mezi další výhody patří:
• 1 % zpět z každého nákupu v obchodě, na internetu či v zahraničí
• Až 10 % zpět z plateb u partnerů věrnostního programu bene+, v programu gold bene+ až 25 %
• Možnost využít bezúročné období až 50 dní
• Úvěrový rámec až 150 000 Kč u karty MoneyCard Plus, respektive až 300 000 Kč u Gold


Další články na téma Smartbanking:

Equa bank smartbanking

Podívejte se na bankovnictví pro chytré mobily od mBank

Smartbanking od Fio banky

Jak vypadá bankovnictví v chytrém mobilu u UniCredit Bank?

Smartphony dobývají naše banky - další je mBank

UniCredit je další v řadě s bankovnictvím pro chytré telefony

Jaké bude nové mobilní bankovnictví od Citibank?

Porovnejte si přímé bankovnictví a vedení účtu na Finparádě:

Finparáda / Bankovní účty / Přímé bankovnictví

Finparáda / Bankovní účty / Osobní účty



    



Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde
Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více




všechny články
Dále v rubrice

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

Air Bank dále rozšíří exkluzivní výhody pro společné klienty s O2

Obrázek: Výhody Unity Air Bank Unity navazuje na úspěšnou spolupráci Air Bank a O2, která od loňského roku přináší jejich společným zákazníkům 300 Kč měsíčně za používání služeb obou firem. Se vznikem Unity získají společní klienti...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz