Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Spořicí účet od AXA Bank se představuje

1.2.2012  |  Zdeněk Bubák


Jak si klient tento účet otevře? Po vyplnění žádosti o účet na internetu si vytiskne a podepíše smlouvu, kterou spolu s kopií občanského průkazu, kopií druhého dokladu s fotografií a kopií výpisu registrovaného účtu, ne starší než 3 měsíce, zašle do AXA Bank. První platba na účet u AXA Bank musí být provedena z uvedeného registrovaného účtu. Účet si můžete založit i s nulovým vkladem. Do 6 měsíců však musíte na účet poslat alespoň minimální částku, jinak bude účet automaticky zrušen.

Kdo si může otevřít Spořicí účet od AXA Bank? Musíte být starší 18 let, být občanem České republiky nebo cizinec s platným povolením k trvalému pobytu v České republice a mít mobilní telefon.

Od listopadu 2011 jsou výpisy z účtu klienta k dispozici pouze v elektronické podobě v internetovém bankovnictví.

K účtu je k dispozici mezinárodní debetní platební karta VISA Electron s čipem.

Ke spořicímu účtu je dostupné také pojištění pro případ smrti následkem úrazu. V případě vašeho nečekaného úmrtí úrazem vyplatí pojišťovna určené osobě částku odpovídající zůstatku na účtu 60 dní před smrtí, a to až do výše 500 000 Kč.

K přístupu do Internetového bankovnictví potřebujete uživatelské číslo, které je obsažené v balíčku s informacemi pro nové klienty. Při prvním přihlášení je klientovi zaslán 
na jeho mobilní telefon autorizační kód v podobě SMS. Tento kód následně zadáte do vyhrazeného políčka na webu a tím získáte přístup ke svému Spořicímu účtu u AXA Bank. Během první návštěvy v internetbankingu budete požádáni, abyste si nastavili vlastní heslo pro další přihlášení. Všechny transakce v rámci Internetového bankovnictví (s výjimkou plateb mezi vlastními účty) vyžadují potvrzení autorizačním kódem, který vám banka zašle na váš registrovaný mobilní telefon.

Spořicí účet od AXA Bank získal ocenění Finanční produkt roku 2011 za oblast spoření.

Porovnejte si spoření na Finparádě:

Finparáda / Spoření / Spořicí účty








všechny články
Dále v rubrice

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz