Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Rychlý úvěr na podnikání

6.2.2012  |  Zdeněk Bubák


ČSOB od února nabízí novinku – produkt, který je určený všem klientům, kteří potřebují snadno a téměř okamžitě sehnat peníze pro své podnikání. Rychlý úvěr na podnikání je určen všem novým i stávajícím klientům, kteří podnikají alespoň rok. Výhodou nového produktu jsou peníze na účtu s limitem 150 tisíc korun bez zajištění neprodleně po podpisu smlouvy o úvěru.

„Nový produkt Rychlý úvěr na podnikání částečně nahradí stávající účelový úvěr Malý úvěr pro podnikatele a přináší vylepšení a další výhody pro klienty. Účel úvěru není třeba dokládat. Je vhodný pro financování podnikatelských aktivit, jako jsou marketingové výdaje či pořízení firemního vybavení,“ zmiňuje se o novém produktu Roman Kracík, vrchní ředitel pobočkové sítě SME.

Podle průzkumu ČSOB z loňského roku hraje jednoduchost vyřízení úvěru při výběru banky velmi důležitou roli pro dvě třetiny firem. Pro firmy je také důležitý individuální přístup banky při vyřizování úvěru. „Rychlý úvěr na podnikání jsme zavedli v reakci na potřeby klientů, kteří požadovali menší částku, rychlost a jednoduchost vyřízení,“ doplňuje Roman Kracík.

Díky požadavku na předložení pouze jednoho daňového přiznání je úvěr vhodný i pro klienty, kteří podnikají pouze jeden rok a rychle potřebují disponibilní peníze. Úroková sazba je fixní ve výši od 12,7 % p.a. V akční nabídce, která platí do konce června, však bude úroková sazba snížena o 1 procentní bod p.a.

Rychlý úvěr na podnikání má limit 1,5 milionu Kč na dobu až 5 let s měsíčními anuitními splátkami a bez potřeby vlastních zdrojů klienta. Minimální výše úvěru je 50 000 Kč, přičemž do 150 000 Kč je bez zajištění. Peněžní prostředky se připíší klientovi na běžný účet vedený v ČSOB do druhého dne po podpisu smlouvy o úvěru.

Porovnejte si úvěry na Finparádě:

Finparáda / Půjčky



    



Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde




všechny články
Dále v rubrice

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz