Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Produkty Citibank se představují

8.2.2012  |  Zdeněk Bubák


Citikonto Plus

Vedení balíčku Citikonto Plus je první 3 měsíce po otevření poskytováno zdarma. Dále je vedení balíčku Citikonto Plus zdarma, pokud průměrné měsíční zůstatky všech účtů v rámci balíčku Citikonto Plus jsou vyšší než 250 000 Kč nebo pokud součet příchozích plateb v daném měsíci činí minimálně 25 000 Kč (mimo převody mezi vlastními účty vedenými v Citibank). 
Vydání a vedení debetní karty CitiCard MasterCard je zdarma a taktéž měsíčně čtyři výběry hotovosti debetní kartou CitiCard ze všech bankomatů v celé České republice. Přístup na účet je možný prostřednictvím internetového bankovnictví Citibank Online, mobilního bankovnictví Citi Mobile nebo zákaznické linky CitiPhone.
Můžete využít i různé typy dodatkových volitelných pojištění k Citi debetní a kreditním kartám a slevový program Citi Club.

Citikonto Plus pro rodinné příslušníky
 
Jako majitel balíčku Citikonto Plus můžete svému rodinnému příslušníkovi buď založit další samostaný běžný účet nebo máte možnost ustavit rodinného příslušníka jako spolumajitele (manžel/manželka, registrovaný /á partner/partnerka) Vašeho běžného účtu, případně jako disponenta (kterýkoli rodinný příslušník), přičemž manželé mohou mít vedený společný účet nebo dva oddělené účty. Ve všech výše uvedených případech je založení a vedení účtů v rámci balíčku Citikonto Plus pro rodinného příslušníka zdarma. Rodinnému příslušníkovi bude rovněž vydána zdarma embosovaná debetní karta CitiCard typu MasterCard. Počet účtů v rámci balíčku Citikonto Plus pro rodinné příslušníky není omezen. Zároveň není omezen počet disponentů na účtech v rámci balíčku Citikonto Plus. Za rodinné příslušníky majitele balíčku Citikonto Plus jsou považováni: manžel/manželka, registrovaný partner/partnerka, děti, rodiče a sourozenci. 

 
Běžný účet v cizí měně - zřízení a vedení účtu zdarma, bez nutnosti minimálního zůstatku. Účet si můžete otevřít například v měnách: EUR, USD, GBP, CHF, JPY, PLN, HUF, AUD, CAD.
 
Základní přehled poplatků:
 
Měsíční poplatek za vedení balíčku Citikonto Plus v případě celkového průměrného zůstatku pod 250 000 Kč nebo v případě, že součet příchozích plateb v daném měsíci nepřesáhne 25 000 Kč (za příchozí platbu se nepovažují převody mezi vlastními účty vedenými v Citibank) - 169 Kč
Měsíční poplatek za vedení balíčku Citikonto Plus v případě celkového průměrného zůstatku nad 250 000 Kč nebo v případě, že součet příchozích plateb přesáhne 25 000 Kč (za příchozí platbu se nepovažují převody mezi vlastními účty vedenými v Citibank) - Zdarma
Vydání a vedení mezinárodní Citi kreditní karty Classic s úvěrovým limitem - Zdarma
Čtyři výběry hotovosti měsíčně z bankomatů na území ČR debetní kartou CitiCard - Zdarma
Další výběry hotovosti z bankomatů na území ČR a výběry hotovosti z bankomatů v zahraničí  - 29,90 Kč
Příchozí tuzemská platba v Kč - Zdarma
Odchozí tuzemská platba trvalého platebního příkazu, SIPO nebo na základě povolení k inkasu v Kč Zdarma
Zřízení trvalého příkazu k úhradě, SIPO nebo dohody o inkasním způsobu placení Zdarma
Zřízení a vedení služby telefonního bankovnictví CitiPhone Zdarma
Zřízení a vedení služby internetového bankovnictví Citibank Online a mobilního bankovnictví Citi Mobile Zdarma
10 odchozích tuzemských plateb v Kč zadaných prostřednictvím internetového bankovnictví Citibank Online Zdarma
Příchozí a odchozí Globální Citibank převody Zdarma
 
 
Jak získat balíček Citikonto Plus:
  • pomocí online formuláře - vyplňte své kontaktní údaje a my Vám zavoláme
  • telefonicky prostřednictvím telefonních bankéřů na lince 233 061 901
  • na pobočce 
Pro žádost o balíček Citikonto Plus budete potřebovat:
  • občanský průkaz (cizinci cestovní pas)
  • druhý doklad totožnosti
Běžný účet v Kč v rámci balíčku Citikonto Plus je odrazovým můstkem k dalším produktům v nabídce Citibank. K automatickému převodu mezi spořicím a běžným účtem můžete mít nastaven tzv. auto - sweep, který vám umožní v případě, že váš zůstatek na běžném účtu prevýší vámi určený limit, převedení prostředků nad tento limit ve prospěch spořicího účtu, a to zcela automaticky. 
 
 
Debetní platební karty

Debetní karta CitiCard je propojena s Vaším běžným účtem v Kč. Můžete si však kartu zdarma propojit i se svými cizoměnovými účty – budete tak mít jednu debetní kartu ke všem běžným účtům. Výši limitů pro platby za nákup a výběr hotovosti z bankomatu debetní kartou CitiCard si sami stanovíte i změníte. Sami si zvolíte bezpečnostní PIN kód.
Pro platby přes internet lze debetní kartu CitiCard kdykoliv deaktivovat i opětovně aktivovat. K debetní kartě CitiCard si můžete zřídit volitelná pojištění, jako např. cestovní pojištění či pojištění proti zneužití. Novou debetní kartu CitiCard Vám banka vydá společně s otevřením běžného účtu v rámci balíčku Citikonto Plus, se kterým bude karta propojena. Svou debetní kartu CitiCard obdržíte do 5 pracovních dní od data podání žádosti o debetní kartu na korespondenční adresu. Karta Vám přijde neaktivní. Musíte si ji proto telefonicky aktivovat dle přiložených instrukcí a zvolit si svůj vlastní A-PIN (4místný kód pro výběry hotovosti z bankomatu) a T-PIN (6místný kód pro kontakt s telefonním bankéřem). Dále je třeba si nově aktivovanou debetní kartu přidat do profilu ve svém internetovém bankovnictví. Jakmile je karta aktivní, můžete ji ihned začít používat.
 
Změnit denní limity můžete zavoláním na zákaznickou linku CitiPhone. Změna bude ihned účinná. Limity můžete změnit i v internetovém bankovnictví Citibank Online v záložce “Služby zákazníkům”, ovšem tato změna bude účinná až od následujícího pracovního dne.

Citigold

Citigold je exkluzivní služba určená klientům, jejichž finanční záležitosti vyžadují zvýšenou pozornost a individuální péči. Nabízí bankovní i nebankovní produkty přizpůsobené těm, kteří vyžadují o něco více. Staráme se nejen o Vaše finance, ale i o Váš životní styl. 
 
Co Vám nabízí exkluzivní program Citigold Wealth Management?
  • Personalizované bankovní služby
  • Exkluzivní platební nástroje
  • Komplexní podporu pro vytvoření investičního portfolia
  • Servis osobního finančního experta
  • Paletu lifestylových benefitů
Citigold Wealth Management se řadí ke kategorii bankovních služeb pro privátní klientelu. Využívají jej především nároční klienti, kteří vyžadují vysokou úroveň služeb. Vybraným klientům nabízí Citibank v ČR soubor bankovních služeb Citigold Wealth Management od roku 2001.
 
Vedení Citibank účtu v rámci Citigold při součtu průměrného měsíčního zůstatku na všech účtech klienta za příslušný měsíc nad 1 500 000 Kč je zdarma, jinak činí 500 Kč.


Půjčky

CitiPůjčka
, CitiPůjčka pro lékaře a CitiPůjčka pro podnikatele

Jde o rychlé půjčky bez ručitele, bez návštěvy pobočky a bez uvádění účelu úvěru.


Kreditní karty

Bězúročné období až 55 dní.

Citi Life
2 % z každého nákupu u obchodníků doma i v zahraničí, měsíčně až 2 000 Kč. Prémie 250 Kč za první nákup. Vrácení poplatku za vedení v prvním roce.
 
Citi ČSA MasterCard World
Vstupní bonusy až 20 000 mil. 4 míle za každých 100 Kč zaplacených kartou nebo vybraných z bankomatu.
 
Citi Classic
Slevy až 25 % na zboží a služby v rámci Citi Clubu. Neplatíte poplatek za vydání ani vedení.
 
Citi Gold
Až 25 % sleva na zboží a služby v rámci Gold Clubu a Citi Clubu. Kreditní limit až 600 000 Kč.

O2 Citi
20 % kreditu navíc ke každému dobití, 20 % sleva na služby O2, automatická platba vyúčtování za mobilní služby.
 
O2 Citi zlatá
20 % kreditu navíc ke každému dobití, až 20 % sleva na služby O2, automatická platba vyúčtování za mobilní služby.
 
Shell MasterCard od Citibank
Bonus až 5 % z ceny paliva u Shellu v ČR. Bonus až 0,5 % z ceny všech ostatních nákupů v ČR i v zahraničí.
 
Citi Life Metropole
2 % z každého nákupu zboží či služeb u obchodníků doma i v zahraničí či na internetu. Měsíčně můžete získat až 2 000 Kč na nákupy v Metropoli Zličín!
 
Bezkontaktní nálepka
Slouží pro bezkontaktní platby a lze ji nalepit např. na mobilní telefon.

Investice

Banka nabízí celou škálu možností pro investory. Každému investorovi banka vytvoří návrh vhodné investiční strategie na základě detailního rozboru požadavků, aktuální finanční situace, investičních cílů a znalostí a zkušeností z retailových investičních produktů distribuovaných Citibank. Banka nabízí investice do podílových fondů, strukturovaných dluhopisů nebo bonusových vkladů.

Klienti Citibank mohou nově využívat pro své investování klientskou platformu CitiPlanner, která celosvětově sjednocuje přístup Citibank v oblasti investičního poradenství pro retailovou klientelu. Jednotlivým klientům - od velmi konzervativních až po akceptující vyšší míru rizika - nabízí CitiPlanner nejvhodnější skladbu investičního portfolia. Vše závisí na rizikovém profilu klienta, tj. ochotě riskovat, dále na investičním horizontu, investičních cílech a znalostech a zkušenostech klienta v oblasti investování. CitiPlanner nabízí standardně 48 základních investičních portfolií včetně možnosti jejich rozšíření v souladu s rizikovým profilem, osobními cíli a zvolenou investiční strategií. Více zde.










všechny články
Dále v rubrice

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz