Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Komerční banka zařazuje do nabídky bezkontakní verze všech kreditních karet

7.9.2012  |  Michal Bubák


Po spuštění bezkontaktních plateb pro mobilní telefony s operačními systémy iOS i Android v srpnu 2012 zařadila Komerční banka 6. září 2012 do své nabídky i bezkontaktní verze všech kreditních karet.

Bezkontaktní karta Platinum, Lady karta a A karta fungují na technologii MasterCard® PayPassTM. Tato technologie umožňuje držitelům těchto bezkontaktních karet platit, zejména malé částky, bez nutnosti vkládání karty do terminálu, zadávání PIN či podpisu účtu.
 
Vydání kreditní karty s bezkontaktní funkcí není spojeno s žádnými jinými poplatky než vydání stejné kreditní karty bez této funkce.

„Placení s bezkontaktní kartou je skutečně velmi rychlé. Pokud obchodník bezkontaktní platby podporuje, stačí kartu přiblížit po výzvě pokladníka k terminálu a vyčkat na zvukový signál, že byla platba provedena. Obchodník následně vydá držiteli karty účtenku a transakce je dokončena,“ uzavírá Petr Polák, vedoucí Platebních prostředků KB.

Komerční banka, coby partner akce Dny Marianne, nabízí Lady kartu

O Lady kartu mohou návštěvnice Dnů Marianne pořádaných ve dnech 7. - 9. září 2012 zažádat v promo stanech v Praze před OC Palladium a Brně před OC Vaňkovka. „Komerční banka je se svou Lady kartou partnerem Dnů Marianne již druhým rokem. Lady karta, která je určena především pro ženy a přináší jim řadu na míru ušitých výhod, nemůže u nejpopulárnějšího nákupního víkendu v České republice chybět,“ dodává Petr Polák.

Držitelkám Lady karty přispívá Komerční banka 1 % z každého nákupu uhrazeného touto kartou na účet penzijního připojištění u Penzijního fondu Komerční banky. Klientky mohou navíc využívat unikátní celoroční program slev a služeb, které jsou zaměřeny spíše na specifické potřeby žen.

Novým benefitem pro držitelky bezkontaktní verze Lady karty je vstup zdarma do nově otevřeného salonku MasterCard Lounge na pražském letišti Ruzyně.
 



    



Žebříček s nejlepšími hypotékami a spotřebitelskými úvěry podle odborníků - zde
Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde

reklama

Půjčka s odměnou až 12 000 Kčvíce




všechny články
Dále v rubrice

Aktuální data z hypotečního trhu

Hypoteční sazby se snižují pomaleji, než se očekávalo. Počet nově poskytnutých hypoték i přesto roste. Aktuální data ČBA Hypomonitoru a srovnání hypotečních úvěrů naleznete v našem článku...

Banky oproti očekávání sazby hypoték zvyšují

Banky sazby hypoték nesnižují, některé naopak sazby navýšily. Průměrná nabídková sazba hypoték poklesla jen o 0,05 % p.a. Aktuální informace k vývoji hypotečních úvěrů přinášíme v našem článku...

Produktové novinky bank v dubnu aneb co nového pro nás banky připravily?

Obrázek: Hvězdy FP Přinášíme vám pravidelnou informaci o tom, jaké produktové změny a inovace banky a pojišťovny provedly za uplynulý měsíc. Novinky v průběhu dubna letošního roku oznámily Air Bank, Česká spořitelna, ČSOB, Fio banka, Generali Česká pojišťovna, Komerční banka...

Vlastní bydlení je u nás pro mladé nedostupné, stát by se mohl inspirovat u sousedů

Obrázek: Dům a klíče Dostupnost vlastního bydlení se v Česku každým rokem zhoršuje. V rámci Evropy patříme k zemím, kde z průměrného platu musí lidé na nový byt šetřit nejdéle. Tristní stav dopadá na všechny, mnohem větší problémy to ale působí čerstvým absolventům nebo mladým rodinám s dětmi...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz