Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Fio banka zrušila poplatek za příchozí platby ze zahraničí pro prezidentské kandidáty

5.9.2017  |  Zdeněk Bubák, zpráva Fio banky
  


Fio bankaFio banka zrušila u transparentních účtů pro prezidentské kandidáty poplatek za došlou platbu v cizí měně či ze zahraničí ve výši 20 korun. Lidé totiž přišli na to, že tímto způsobem mohou "odčerpávat" peníze z transparentního účtu. Od minulého týdne se totiž na účtu prezidenta Zemana objevuje velké množství příchozích plateb, často ve výši jen 0,11 Kč, s různými vzkazy, ze kterých lze vyčíst, že si zasilatelé znovuzvolení Zemana prezidentem nepřejí. Na transparentním účtu se množí i čistě reklamní sdělení.


anonym
7.9.2017 9:33
bez předmětu
A neslo by banko FIA
zpoplatnit ty příchozí 1 halerove platby ( třeba do výše vkladu 10-20 Kč ), částkou aspon 10kc !!!! ??
Jen u těchto účtu ??

Jsou to zbytečné náklady pro banku i pro majitele účtu!!! A tedy dárce by mel to zaplatit ze svého. Hned by ubylo těch hlupáku co posílají 1 halir, ktery ani neexistuje a nikdy v obchodech se s nim neplatilo! Nejmenší mince bylo 5halerů.
Odpovědět
anonym
8.9.2017 8:28
Re: bez předmětu
Fakt je skoda, ze banka nechce po těch dárcích 0,1 - 0,10 halere (az do výše vkladu těch 10-20kc) poplatek za převod 10kc !!! A ty peníze co zůstanou bance pak darovat prezidentovi .
Tohle by meli platit dárci těch haléřů bance a ne majitel účtu.

Banko FIA změn to :-)))

aspon by ta srandicka byla trosku užitečná a omezila se na menší část hlupáku a degeneruje co ted urazí Zemana. Co na to ředitel FIA - bude konat?
Odpovědět
anonym
7.9.2017 8:59
bez předmětu
Zrusite poplatky za prichozi EUR platbu vsem nebo jen papalasum?
Odpovědět
Tomáš32
28.11.2022 9:43
Re: bez předmětu
Dobrý den, no já se divím že takový účet vůbec existuje. A myslím že jsem někde četl i vzkazy které tam byli zasílány. Ale zase na druhou stranu má člověk právo říct svůj názor, a jsem zvědavý jak dopadnou tyhle prezidentské volby v lednu. Ale tak už je jasný kdo budou asi první čtyři kandidáti podle statistik.
Odpovědět
Anton
6.9.2017 19:21
bez předmětu
Teď by ještě bylo od Fio rozumné nezveřejňovat ty blbé poznámky. Účet ať je transparenstní dál.
Odpovědět
anonym
7.9.2017 9:12
Re: bez předmětu
Anton,
jen at nechají poznámky, ktere ukazuji na intelektuály a kavárenskou spodinu, hlupáky a nevyzralé jedince na úrovni tykve, nebo židle ..., kteří mají vymyté mozky! !!! !
Ted přemýšlím, zda učitele na školách maji právo na zvýšení svých platu, kdyz deti neučí a nevzdelavaji, ale využívají skolu k vymývání mozku, k nevzdelanosti a k multikulti a debilizaci! Vzdyt někde v Praze zrušili i zvonění na hodiny na základní škole, aby to ubohé deticky ( - nedochudčata, ktera nic nevydrží ) neztresovalo !!! Proboha jak v budoucnu budou čelit problémům a stresu, kdyz nesnesou ani zvonění na školní hodinu? Co za dementy školy vychovávají ?
Říka se ze " blbec neni nebezpečný svému okolí a druhým lidem, ale je nebezpečný především sam sobě" , protoze netuší ze jedna jak blbec, idiot ... a škodí sam sobě :(

Dnesni maturity jsou na úrovni socialistických vyucnich listů a dnesni VŠ diplom ma hodnotu socialistické maturity!!!
Stydím se za luzu a idioty co urazí prezidenta ČR , urazí nejvyššího státníka ČR a Nejvyššího velitele Ceske armády a ponizuje a zesměšňuje ČR a obcany ČR v zahraničí! To samé se dělo pred zánikem Starého Říma !!!
Oni opravdu nechápou ze jsou idioti a klidně nas všechny a dokonce i sebe poníži, zuraží a zesmesní pred zahraničními novináři, státníky i obcany jiných státu!

A tahle nevzdelana verbež je pry nase budoucnost - ti co nemají k ničemu lidskou účtu a neváží si svých předků, historie ani prezidenta státu ti nas povedou k zániku naši budoucnosti a jeste budou to oslavovat jako nedávno v USA pri bourání soch a přepisování sve historie.
Copak rodice nevidí jak jim hloupnou deti a co z nich roste - nevyspeli a bezcharakterní jedinci, kteří nic neumějí a nechávají se jimi živit i do 30let. Nejsou schopni řešit ani sve problémy
A hlavne se ptejte kdo je v neziskovkach plati ???
Komu to v zahraničí prospívá ten řízeny chaos !!!
Odpovědět
Michal
5.9.2017 15:05
Doporučuji
Některé vzkazy v poznámce IB jsou velmi vtipné, doporučuji přečíst.
Odpovědět
anonym
5.9.2017 17:28
Re: Doporučuji
třeba tento:
"Prodám kánoi zn. Jizera. V dobrém stavu.Odvoz nutný."
nebo:
"Myslíme to upřímně: halíře dělaj talíře..."
toto je také dobré:
KDYŽ VÁS ZVOLILI, BYL JSEM OPTIMISTOU A ŘÍKAL SI, ŽE KDYŽ UŽ NIC, TAKBUDE LEGRACE. BRZY MĚ SMÍCH PŘEŠEL
toto zavání obchodní nabídkou:
"Levné opravy mobilů www.mobilite.cz (opravime i aligator)"
a zakončím
"Za vaši dosavadní péči o Českou Republiku" a dárce posílá 0,10 CZK

Odpovědět
anonym
7.9.2017 9:24
Re: Doporučuji
OPRAVDU Ti to pripadá vtipné?

To je především ukazatel úpadku a hloupnuti národa a hlavne je to smutné, depresivní, .. kdyz uvážíš ze to jsou především mladí, kteří nic neumějí, nevědí, nic jeste nedokázaly , jsou to TY Největší SOČKY - pobírači sociálních dávek, kteří se jeste neumějí o sebe postarat dokud nedospějí a nevyučí se něčím ... a tak je cely život zatim živí stat, pracující občane ... tedy národ, ktery oni tak rádi urazeji!
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde
Přehled celé nabídky bankovních účtů - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více





Dále v rubrice

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

Air Bank dále rozšíří exkluzivní výhody pro společné klienty s O2

Obrázek: Výhody Unity Air Bank Unity navazuje na úspěšnou spolupráci Air Bank a O2, která od loňského roku přináší jejich společným zákazníkům 300 Kč měsíčně za používání služeb obou firem. Se vznikem Unity získají společní klienti...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz