První a jediné stavební spoření, které můžete vyřešit zcela online, slaví rok své existence!

Stavební spořitelna České spořitelny jako první spustila 8. září 2016 možnost uzavřít stavební spoření pouze pomocí internetu, bez nutnosti schůzky s prodejcem. Buřinka se rozhodla toto roční výročí oslavit uzavíráním spoření zcela zdarma, a to během celého týdne od 8. do 15. září 2017.

Během své existence využily již tuto možnost tisíce klientů. Nespornými výhodami tohoto způsobu sjednání spoření jsou ušetřené peníze a čas. Standardní poplatek za zřízení smlouvy online je 495 Kč. V tomto týdnu bude novým klientům odpuštěn. Další výhodou je, že smlouvu můžete uzavřít o víkendu či v noci, a to odkudkoliv – z obýváku, kavárny či kanceláře, stačí pár minut času a připojení k internetu. Dosud si klienti mohli online smlouvu předpřipravit, poté si domluvit schůzku na pobočce nebo s prodejcem a smlouvu dokončit. Online stavební spoření SSČS, jež získalo bronzovou medaili v prestižní soutěži Zlatá koruna, vám ušetří čas, který můžete věnovat své rodině nebo čemu jen budete sami chtít. Smlouvu zaktivujete zasláním potřebných dokladů online.

„Tato služba měla raketový nástup. Aktuálně, kdy je služba rok na světě, činí její podíl na produkci zhruba 6 % z nově uzavřených smluv. Výhodou sjednání smlouvy na stránkách www.burinka.cz je to, že jsme snížili poplatek za uzavření smlouvy na 495 korun. Na trhu je přitom obvyklé, že se platí jedno procento z cílové částky. Pokud si klient s něčím neví rady a požaduje odborné poradenství, umožníme mu si smlouvu předpřipravit a dokončit uzavření s prodejcem. Díky jednoduchosti a komfortu pro klienta máme polovinu nových smluv sepsanou právě přes internet,“ uvedla Jana Hrušková, ředitelka produktů a marketingu.

Při uzavření online stavebního spoření nepřicházíte o žádnou z výhod. I pro tyto smlouvy platí garance úrokové sazby z vkladů 1 % po dobu 6 let spoření se státní podporou až 2 000 Kč ročně. Stavební spoření u Buřinky tak dosáhne zhodnocení až 3,4 % ročně. Při uzavření smlouvy pro dítě mladší 15 let navíc získáte dárek.


Stavební spořitelna České spořitelny  |  12.9.2017


PředchozíDalší
 




Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374
Email: redakce@finparada.cz