Gusto Karta roste, platit s ní lze již na 3 000 místech a spouští nové funkce

Elektronická stravenka Gusto Karta, která přináší alternativu klasickým papírovým kuponům, se za bezmála rok své existence rozšířila již do 3 000 obchodních míst po celé republice. Měsíčně přibývá dalších zhruba tři sta subjektů, kde lze kartou platit. Do seznamu partnerů postupně přibyli například Albert, Tesco, Žabka, vybrané prodejny Coop nebo síť menších marketů Hruška.

„Elektronické stravenky se postupem času stávají novým standardem zaměstnaneckých benefitů. Jsme rádi, že se nám podařilo uzavřít partnerství s jedním z nejrozšířenějších maloobchodních prodejců v zemi – Gusto Kartou tak je možné nově zaplatit na některé z pěti set poboček Hrušky po celé republice.“ uvedl Lukáš Malík, marketingový ředitel Gusto Karty.

Maloobchodní síť Hruška se tak přidává k dalším zavedeným značkám, u kterých lze Gusto Kartu uplatnit. Na menších městech jsou to také vybrané prodejny Coop, delší dobu se dá kartou platit v prodejnách Albert, Tesco, ovocných barech Fruitisimo, kavárnách Home Office nebo v síti restaurací Coloseum. Problém navíc nepředstavuje ani chybějící stravné na konci měsíce – na kartu lze totiž dobít vlastní kredit přes platební bránu.

„Platba Gusto Kartou s sebou přináší i další výhody, jmenovat můžeme třeba cash back, kdy zákazník, který si nahrává vlastní stravné, dostane 1,5 % zpět. Výhody však neplynou jen pro zaměstnance – už od samého počátku fungování se snažíme vyjít vstříc zaměstnavatelům a umožnit platbu Gusto Kartou tam, kam jejich zaměstnanci opravdu chodí. Firmám navíc šetříme čas a snižujeme administrativní zátěž, která je s klasickými papírovými kupony spjatá,“ dodává Malík.

Kromě nových akceptačních míst Gusto Karta chystá další novinky. V dohledné době se připravuje zavedení dětské karty s funkcí kapesného a další zajímavé novinky. Důležitým krokem bude také rozšíření služeb o poskytování volnočasových benefitů, tedy služby, která umožní Gusto Kartu využívat v síti kulturních, sportovních či ubytovacích zařízení a také v lékárnách či knihkupectvích.

O Gusto Kartě
Gusto Karta je elektronická stravenka, která nahrazuje papírové stravenkové kupony za praktičtější platební kartu. Stojí za ní přední investiční skupina Arca Capital. Pochází tedy z československého prostředí. Platit s ní lze na více než 3 000 obchodních místech po celé České republice.


Gusto Karta  |  19.6.2018


PředchozíDalší
 




Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374
Email: redakce@finparada.cz