Online pojištění psů a koček PetExpert cílí svou aktuální reklamní kampaní na návštěvníky kin Cinema City v Praze a Brně

První zcela online zdravotní a úrazové pojištění psů a koček u nás PetExpert spustilo uplynulý víkend svou první reklamní kampaň vyžívající animovaný video spot „v offline prostředí“. Během prvních dvou zářijových týdnů poběží nový reklamní spot před filmy promítanými ve všech kinech Cinema City v Praze (včetně LCD obrazovek na chodbách) a jednom kině v Brně. Animovaný reklamní spot, který názorně představuje výhody pojištění PetExpert, bude promítán těsně před začátkem filmů: Alfa, Kryštůfek Robin, Důvěrný nepřítel a Ten pravý, ta pravá. Autorem reklamního video spotu i grafického vizuálu aktuální kampaně je české digitální kreativní studio Playou, které produkuje animovaná i natáčená videa, a vyvíjí interaktivní videa a aplikace pro virtuální realitu. Kreativní myšlenka kampaně byla vyvinuta společně interním týmem PetExpert a Playou. Odkaz na reklamní video spot: https://youtu.be/mElTjYB94Rw

Pojištění psů a koček PetExpert se díky kompletní digitalizaci celého pojistného procesu liší od tradičních pojistných produktů svou transparentností, rychlostí, jednoduchým řešením pojistných událostí a minimální zátěží pro majitele domácích mazlíčků i pro veterináře. Díky speciálně vytvořené digitální platformě, ke které jsou připojeni smluvní veterináři (k dnešnímu dni cca 400 veterinářů po celé ČR), se veterinářům razantně sníží administrativa, vyřízení pojistné události proběhne kompletně online a platba za provedené zákroky se odesílá přímo na účet veterináře obvykle do 24 hodin. Ceny pojištění začínají v rámci letní akce již od 99 korun měsíčně. Vliv na cenu má především věk zvířete, jeho původ a velikost plemene. Maximální limit pojistného plnění na léčbu úrazu či nemoci činí 120 000 Kč ročně.

Spoluúčast je u všech variant pojištění stejná ve výši 10 %, zbývajících 90 % nákladů veterinární péče zaplatí PetExpert přímo veterináři na účet. Pojištění lze sjednat pro psy a kočky starší 8 týdnů a nejpozději lze vstoupit do pojištění ve věku 10 let u malých plemen psů, 8 let u středních a všech koček a 6 let u velkých plemen psů. Pojištění platí po celý život psů a koček. Zvíře musí být označeno registrovaným mikročipem. Kromě pojištění veterinárního ošetření je součástí i pojištění smrti zvířete, nákladů na péči o zvíře v případě hospitalizace majitele, pojištění ztráty či odcizení zvířete a náhrady nákladů na jeho nalezení. Pojištění lze uzavřít kompletně online buď na webu www.petexpert.cz nebo na speciálních terminálech PetExpert během návštěvy vybraných veterinárních ordinací smluvních partnerů, které jsou těmito terminály vybaveny. Celý proces nezabere více než pět minut. Smluvními partnery všeobecného zvířecího pojištění PetExpert se mohou stát vybraná veterinární pracoviště kdekoliv v České republice, která splní podmínky kvality veterinární péče.

O všeobecném zvířecím pojištění PetExpert:

PetExpert je první zcela online všeobecné pojištění psů a koček, které odpovídá skutečným potřebám zodpovědných majitelů domácích mazlíčků. PetExpert je jistotou pro majitele psů a koček, že při nenadálých situacích bude o jejich čtyřnohého kamaráda dobře a kvalifikovaně postaráno. A to bez rizika neočekávaných finančních výdajů. Projekt funguje ve spolupráci s ČSOB Pojišťovnou. Cílem pojištění PetExpert je podpora dobrých životních podmínek zvířat a využívání inovací v jejich diagnostice a léčbě.


PetExpert  |  4.9.2018


PředchozíDalší
 




Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374
Email: redakce@finparada.cz