Expobank CZ na galavečeru soutěže Právník roku 2014

Zástupci banky Expobank CZ, která je Hlavním partnerem soutěže Právník roku 2014, se zúčastnili slavnostního galavečera celojustiční soutěže Právník roku 2014, jejíž jubilejní desátý ročník se konal v Pražském kongresovém sále.

Spolupráce s Českou advokátní komorou i společností EPRAVO.cz, které soutěž spolupořádají, je jedním ze základních pilířů strategie Expobank CZ. Banka se v oblasti individuálního bankovnictví zaměřuje na vybrané klientské segmenty, a právníci, advokáti, notáři, soudci a další právnické profese jsou jedním z nich.

Pavel Šuranský, ředitel individuálního bankovnictví Expobank CZ, předal cenu v kategorii Právo duševního vlastnictví JUDr. Veronice Křesťanové, Dr., soudkyni Městského soudu v Praze. „Předání ceny na slavnostním večeru je formálním vyvrcholením naší spolupráce se zástupci právnické profese a je také příležitostí setkat se s našimi klienty v rámci tak zajímavé akce,“ poukazuje na význam večera pro Expobank CZ Pavel Šuranský.

Slavnostního galavečera v pražském Kongresovém centru se účastnilo více než 2 500 hostů. Ty večerem provázel oblíbený moderátor Ondřej Brzobohatý, o doprovodný program se postarala například skupina Olympic.

Srovnání běžných účtů najdete zde

Expobank CZ se zaměřuje na právnické profese, a proto pro ně připravila novou produktovou nabídku, která spočívá zejména v garantovaném úroku na účtu úschov po celý rok a rychlé a komfortní komunikaci s bankéřem: tedy osobní návštěvy bankéře přímo u klienta. Nechybí ani možnost využití digitálního podpisu nebo elektronického bankovnictví. K účtu úschov banka klientovi nabízí osobní nebo profesní účet zdarma.


Fotografie (Zleva): Mgr. Michal Rudý, viceprezident Exekutorské komory ČR, vítězka kategorie Právo duševního vlastnictví JUDr. Veronika Křesťanová Dr., soudkyně Městského soudu v Praze, Pavel Šuranský, ředitel individuálního bankovnictví Expobank CZ. Foto archív ČAK.


Max banka  |  19.3.2015


PředchozíDalší
 




Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374
Email: redakce@finparada.cz