Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Equa bank přichází na začátku roku s produktovými novinkami

29.1.2015  |  Veronika Dusová, zpráva Equa bank
  


Equa bank přichází na začátku roku s produktovými novinkami. Na snímku logo Equa bank.Equa bank představuje tři produktové novinky. Nově nabízí vedení běžného účtu zdarma bez dalších podmínek, rozšiřuje nabídku spořicích účtů o účet HIT s úrokovou sazbou až 1,5 % ročně a dále nabízí pojištění pro nejběžnější životní situace. Vedení účtu zdarma a nový spořicí účet bude klientům k dispozici od 1. února.


Mirek P.
29.1.2015 20:03
Založení účtu HIT
Vznesl jsem do EQUA Banky dotaz, kdy budou k dispozici oficiální informace o podmínkách založení účtu HIT na stránkách banky. Bylo mě odpovězeno, že až v den oficiálního spuštění, tj. 1.2.2015. Paradoxem je i to, když banka, která si mimo jiné zakládá na tom, že téměř vše její klient může řešit ON LINE a běžný i spořící účet tak může založit, najednou z důvodů založení nového spořícího účtu HIT, může tak učinit pouze v kamenné pobočce. To asi proto, aby to klienty ze vzdálenějších míst odradilo. Jiné zdůvodnění pro to nenacházím, ale požádal jsem banku o zdůvodnění, proč tomu tak je a třeba se pravý důvod dozvím.
Odpovědět
Mirek P.
30.1.2015 10:20
Re: Založení účtu HIT
A zde je odpověď Equa Banky na dotaz týkající se mého včerejšího příspěvku k dotazu na Klientské centrum banky, jaké důvody vedou banku k tomu, že když všechny účty před tím bylo možné založit ON LINE, nyní to možné nebude, což třeba pro mě by to znamenalo jet 80 km do kamenné pobočky. Cituji: " Mrzí nás, že v případě zájmu o náš nový produkt je pro Vás komplikované podat žádost o jeho zřízení. Nevylučujeme, že by se v budoucnu mohla situace změnit, nicméně v současné chvíli jsou dostupné pouze informace, které jsme Vám komunikovali v předchozí konverzaci. Omlouváme se Vám za případné komplikace a děkujeme za pochopení. " Konec citace. Co dodat. Jak je známo "účel světí prostředky".
Odpovědět
Luboš
1.2.2015 17:14
Re: Založení účtu HIT
Tak přesně takovou odpověď jsem od banky na stejný dotaz dostal i já.Jsem velmi zvědav,zda se brzy "ledy pohnou",každopádně je to zavádějící informace.
Odpovědět
Luboš
6.2.2015 10:48
Re: Založení účtu HIT
Je to ze strany banky jasná diskriminace,jde jim samozřejmě jen získání nových klientů,stávající jsou pro ně nezajímaví,banku by to stálo spoustu prostředků na výplatu už tak dotovaných spořících účtů ,ale aby se neřeklo,tak to stávajícím umožníme,ale výrazně zkomplikujeme a oni si cestu do vzdálené pobočky rozmyslí...myslím,že budou teď nejakou dobu čekat/řády měsíců/,aby vyhodnotili situaci a pak otevřou možnost i přes internet/jak je to s tím nažratým vlkem a kozami/.Ale na to se jim už v....u
Odpovědět
Kalimero
14.2.2015 19:00
Re: Založení účtu HIT
Jen aby někoho nenapadlo podívat se jinde. Proč si brát půl dne dovolené a absolvovat 100 km cestu kvůli 1,5% , když si mohu online otevřít spořící účet u konkurence s úrokem 1,63%. Nevím, nevím, jestli nepřímo blokovat stávající zákazníky je marketingově dobrým počinem? :-)
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími spořicími účty podle odborníků - zde
Přehled celé nabídky bankovních účtů - zde





Dále v rubrice

Kde spořit na penzi? Přehled nabídky bank, pojišťoven a dalších institucí

Obrázek: Peníze v ruce Jaký produkt si vybrat pro finanční zabezpečení na stáří? Banky, pojišťovny a investiční společnosti nabízejí širokou paletu produktů. Jedná se o Dlouhodobý investiční produkt (zkratka DIP), doplňkové penzijní spoření/penzijní připojištění...

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Žebříček doplňkového penzijního spoření v dubnu

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček penzijních účastnických fondů v dubnu. Zhodnocení povinných konzervativních fondů klesá, některé fondy dosáhly zhodnocení až 40 %. První místo si udržela NN Penzijní společnosti, na druhém místě je nově Conseq penzijní společnost a na třetí míso klesla ČSOB Penzijní společnost.

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz