Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Jak chtějí bydlet mladí? Tři až čtyři pokoje v novostavbě a hlavně ve svém

6.9.2019  |  Zdeněk Bubák, zpráva Raiffeisen stavební spořitelny
  


Obrázek: Raiffeisen stavební spořitelna a startovací bytyUpozornit na neutěšenou bytovou situaci mladých lidí ve velkých městech, kteří velmi často nemají šanci získat bydlení, jaké by si přáli, se snažila svým happeningem Raiffeisen stavební spořitelna. Ta totiž ve čtvrtek 5. září postavila v Praze na Karlínském náměstí stanové městečko, které imitovalo bydlení pro mladé, jaké by si dnes mohli bez větších problémů pořídit. O skutečných domech a bytech si častou musejí nechat jen zdát.


Ivun
9.11.2020 20:52
Bydlení
Pro nás, jakožto zde deklarované mladé, bylo daleko lepší a levnější si nechat udělat rekonstrukci interiéru . Je to i pro to, že si nedokážeme vydělat dostatek peněz na to, abychom si pořídili nové bydlení nebo dům. Takže rekonstrukce takového interiéru dokáže býti opravdu vytažením velkého trnu z paty :)
Odpovědět
Cyril
16.9.2020 13:30
Bydlení
Bydlení ve vlastním je luxus, který chce snad každý. Já už se také těším, až se konečně přestěhujeme z bytu do domu, ale to si ještě nějaký ten den počkáme. Teprve nám totiž zamontovali okna, která jsme si nechali udělat z Pramos a teď se dáme do topení a dalších věcí.
Odpovědět
Alča
3.8.2020 21:53
Bydlení
No, já se před pár měsíci také konečně přestěhovala do svého prvního bytu a jsem spokojená. Byt sice není nijak zvlášť prostorný, ale tento problém se mi podařilo vyřešit chytrým uspořádáním nábytku, se kterým mi pomohla paní designerka https://hlaskova-design.cz/ Musím říct, že té se podařilo mé nové bydlení zařídit tak, jak by se mi o tom nikdy ani nesnilo.
Odpovědět
Marek
29.10.2019 2:53
Byt
No, já jsem v současné době rád alespoň za jednopokojový byt. Je sice malý, ale můj. Je ale pravda, že v začátcích jsem v něm dost bojoval s nedostatkem místa. Naštěstí jsem si ale na pomoc vzal bytové designéry z http://www.pwinterier.cz/ kterí mi v bytě pomohli vše zorganizovat tak, aby byt působil prostornější, než ve skutečnosti je.
Odpovědět
Patrik
29.9.2019 1:12
Jak chtějí bydlet mladí?
Jak chtějí bydlet mladí? Tři až čtyři pokoje v novostavbě a hlavně ve svém. Já bych v tom stanu tedy trvale bydlet nechtěl. Uvažuji o výběru nemovitosti v rámci některého developerského projektu. Byl jsem v podobné situaci a dost informací jsem vyhledal také tady Děkuji za tuto diskusi.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími spořicími účty podle odborníků - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Spořicí účet s úrokem až 6,08 % p.a.více
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více





Dále v rubrice

Jak investují různé generace?

Obrázek: iPhone akcie Každá generace je definována vlastní perspektivou, která vznikla v důsledku generačního historického kontextu a společenských vlivů. Pokud jde o peníze a investice, tak každá z nich má své zakořeněné investiční postoje, které reflektují ekonomické podmínky...

Index termínovaných vkladů v dubnu

Obrázek: Termínoindex Termínoindex nadále klesá. Nejvýrazněji si pohoršil roční vklad. Nejvyšší sazbu aktuálně nabízí Banka CREDITAS a Max banka s 5,3 % p.a. u měsíčního vkladu...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Kde spořit na penzi? Přehled nabídky bank, pojišťoven a dalších institucí

Obrázek: Peníze v ruce Jaký produkt si vybrat pro finanční zabezpečení na stáří? Banky, pojišťovny a investiční společnosti nabízejí širokou paletu produktů. Jedná se o Dlouhodobý investiční produkt (zkratka DIP), doplňkové penzijní spoření/penzijní připojištění...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz