Storyous: EET pomohlo asi 5000 podniků, zbytek šanci nevyužil

Tři čtvrtě roku si restaurace, hospody a bistra zvykají na zákon o elektronické evidenci tržeb. Nové pokladny si muselo pořídit zhruba dvacet tisíc gastronomických zařízení, přičemž chytrou pokladnou se vybavila necelá polovina z nich. Podniky, které tak učinily a naučily se využívat její funkce, rostou podle dostupných dat dvojnásobným tempem než zbytek trhu.

Podle Igora Třeslína, CEO společnosti Storyous, je to nenápadný, ale zásadní krok kupředu, který povede k profesionalizaci české gastronomie. Majitel, který zná v reálném čase denní tržby, obsazenost podniku nebo oblibu připraveného menu, má totiž jasnou konkurenční výhodu, na kterou budou muset reagovat podniky v okolí.


Storyous  |  21.9.2017


PředchozíDalší
 




Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374
Email: redakce@finparada.cz