Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

ČMSS bude k nově uzavřeným smlouvám rozdávat tablety

11.11.2015  |  Veronika Dusová, zpráva Českomoravské stavební spořitelny
  


Českomoravská stavební spořitelna bude k nově uzavřeným smlouvám rozdávat tablety. Na snímku logo ČMSS.V rámci kampaně na podporu stavebního spoření bude Českomoravská stavební spořitelna k nově uzavřeným smlouvám rozdávat tablety. Nabídka je určena pro všechny zájemce do 29 let, kteří od 16. do 27. listopadu 2015 uzavřou smlouvu o stavebním spoření s maximální cílovou částkou do 500 000 Kč.


P.C.
16.11.2015 23:15
Názor a zkušenost klienta ČMSS
Uzavřel jsem úvěr s ČMSS v období do 31.8.2015 pro získání tabletu, všechny další podmínky jsem splnil ale bohužel nyní se ČMSS vyhýbá jej přidělit z důvodu doplnění podmínky, kterou nikomu ani nikde nezveřejnili ani dodatečně, raději smazali z webových stránek (neměli podmínky ani jejich oficiální pracoviště obchodních zástupců kde jsem úvěr podepsal), a to asi nejsem jediný bez tabletu z tohoto důvodu.
Taky dále ČMSS měla soutěž o 1 mil. - bohužel ani výherní listina není známa.
V den, kdy se měl člověk šanci jako první přihlásit a zadat správnou odpověď to nefungovalo a bylo spuštěno až v okamžik kdy již asi někdo ....byl připraven u PC a zadal, jo tak to chodí. Byla splněna podmínka data pro zadání která byla uvedena ale pokud není zadán čas například od 06:00 tak by měl platit celý datum tj. od 00:00.
Zkušenosti obdobných mám i spoustu dalších nejen s touto společností. Ale zároveň mám i pár opravdu dobrých a poctivých společností, kdy vše je fér a regulérní a těm držím palce a škoda že jim to kazí nekalé soutěže a reklamy těch většinou velkých na trhu.
Je to asi opravdu vždy v lidech, který kazí dobré jméno určitých společností a většinou se o tomto management vůbec nedoví Pokud se neozveme bude to stále stejné ale pak si nestěžujme na lavičce v parku pokud nechceme s tím nic dělat.
Odpovědět
P.C.
16.11.2015 22:11
Tablet v ČMSS - zkušenost - pokračování
Dnes jsem znovu kontaktoval ČMSS - přímo marketink "ziskejteulisky" a odpověď, kterou jsem zatím získal na základě reklamace a stížnosti, si prozatím nechám pro sebe a beru to jako ne zrovna profesionální přístup .
Po dohledání mé reklamace mne pouze zavolali zpět a již slušně asi z důvodu pochopení vážnosti stavu mne informovali, že věc postoupili dále na konkrétní pracoviště a osoby.
Mají šanci stále dát věci do pořádku a projevit snahu řešit stav věci- postavit se k chybě, která se může stát , čelem a alespoň se případně omluvit a dostát svým závazkům a nastavených podmínek marketingové akce.
To , že by měli oficiálně reagovat na podanou reklamaci- přijmout s termínem. Bohužel ani toto není provedeno a stále, že je chyba na mé straně pouze telefonicky.
Požádal jsem písemně a očekávám oficiální písemné stanovisko. Důkazy atd. mám a vyčkám na postup. Dále postoupím kontrolnímu orgánu ČNB, která je arbitrem.
Pokud mne někdo potvrdí opak a doloží klidně se omluvím a uznám, že jsem něco udělal jinak než bylo stanoveno. Já jako klient jsem ale splnil vše až po podpis a ostatních podmínek.
Pokud nefungovala vnitřní komunikace a postupy není možné to to předávat na klienty.
Odpovědět
P.C.
16.11.2015 22:09
Tablet v ČMSS - zkušenost
Příspěvek byl smazán administrátorem z důvodu ...
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Spořicí účet s úrokem až 6,08 % p.a.více
Účet OPEN - úrok až 5 % p.a.více





Dále v rubrice

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Žebříček běžných účtů v květnu. Nově je hodnocen i účet od Partners Banky

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček běžných účtů v květnu. Nově jsme do hodnocení zařadili i běžné účty od Partners Banky. První místo obhájila MONETA Money Bank, druhé místo patří České spořitelně a na třetím místě je Komerční banka. Jaké je další pořadí?

Zvyšte výnos, investujte

Investování začíná být pro mnoho Čechů populární. Úrokové sazby u běžných vkladových produktů se dále snižují, a tak se není čemu divit. Jaké jsou rady pro snížení rizika u investování?

Jak se zabezpečit na stáří

Průměrné dožití populace se prodlužuje. Jak se zabezpečit na odchod do důchodu a vytvořit si dostatečnou finanční rezervu?

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz