Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Jak chytře zvýšit hodnotu domu? Investujte do klíčového vybavení

19.5.2016  |  Zdeněk Bubák, zpráva Sberbank
  


Rekonstrukce domuJak vylepšit co nejvíce hodnotu svého domu nám v dnešním článku radí odborníci ze Sberbank a ze společnosti Newag. Doporučují zaměřit se na nízkoenergetická řešení, zvelebení zahrady či vybudování bazénu, ale i na investice do centrálního vysavače nečistot a do zabezpečení svého obydlí před vetřelci.


Dominik
29.3.2021 21:57
Hanzelka
Já myslím, že hodně dělá i to, jak se tam topí. My jsme šli do krbových kamen a nemůžem si stěžovat. Dřív jsme bydleli v bytě, kde byl plynový kotel, a to bylo fakt za trest. Často netekla teplá voda, topení netopilo, protože se kotel náhodně vůbec nespínal - no hrůza. S kamny je to ale úplně jiný příběh. Konkrétně jsme je kupovali tady :)
Odpovědět
Ivanka
22.3.2021 21:27
Chce to bazén a chalupu
My jsme si také chtěli pořídit na zahradu.. alespoň pro děti bazének, jenomže na to letos prostě nebudou peníze. Koukala jsem a nemovitosti se také zvedají, takže na chalupu asi můžeme zase na pár let zapomenout. To je hrozné co dokázala udělat jen čínská chřipka. Kdyby se tak už aspoň svět vrátil do normálu.
Odpovědět
Pělkomějec
10.8.2020 23:57
Rekuperace
My jsme se rozhodli si do domu zařídit rekuperační systém od firmy aldes . Je tedy pravda, že jsme to udělali nejen kvůli ušetření na energiích, ale bylo to i právě kvůli zvýšení hodnoty domu :-) Určitě doporučuji všem, kteří chtějí ještě něco málo vydělat.
Odpovědět
dabi1
30.3.2020 20:30
bazén
Myslím si, že koupě bazénu rozhodně není špatný nápad. Tchýně taky nechala udělat na zahradě bazén a když se pak z domu stěhovali, tak díky tomu dokázali vyjednat mnohem lepší prodejní cenu. Obecně si myslím, že při prodeji nemovitosti tyto věci lidé podceňují, přitom pěkná zahrada rozhodně prodává.
Odpovědět
Tomáš
18.10.2019 7:56
koupací jezírko
To s tím bazénem není vůbec špatný nápad. Sám nad pořízením bazénu už delší dobu uvažuji. Teď v poslední době se mi ale mnohem víc zalíbila taková ta koupací jezírka, jako mají třeba tady https://www.zahradnijezirka.net/koupaci-jezirka_k262/ To je možná ještě lepší volba.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  







Dále v rubrice

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz