Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Zateplení fasády, výměnu oken, kotle nebo radiátorů můžete pořídit pomocí EKOprogramu Raiffeisen stavební spořitelny

30.5.2016  |  Zdeněk Bubák
  


EKOprogram - zateplení, výměna oken, kotle, radiatoru, solární panelyEKOprogram od Raiffeisen stavební spořitelny nabízí výhodné půjčky, jejichž roční úroková sazba začíná na 1,89 %, na ekologicky zaměřené úpravy vašeho bydlení, jako je zateplení fasády, střechy nebo podlahy, výměna oken a dveří, zvýšení účinnosti vytápění a využití alternativních zdrojů energie. Podívejte se na podrobný přehled titulů pro využití programu a příklady financování.


Tomáš
29.3.2021 20:46
Vytápění
To vypadá zajímavě, ale asi už jsem to prošvihl, co? Já dost přemýšlím, že bych si místo mého staršího krbu, který stejně nepoužívám pořídil peletová kamna . Oproti krbu na dřevo je prý jednodušší z hlediska obsluhy a určitě bude i ekologiičtější než topení plynem. Co myslíte vy? :-)
Odpovědět
ivanek
15.8.2020 22:58
Zateplení
O tomto systému Raiffeisenbank jsem ještě neslyšel a to u nich mám dlouhá léta účet :-) Asi je třeba být více investigativní zdá se mi. Niceméně mi si nechávali dělat nové topení skrze tepelné čerpadlo a zvládli jsme to udělat relativně rychle jen díky m-klima . Jsou to šikulové.
Odpovědět
Pavel
20.7.2020 21:20
Fotovoltaika
My máme na střeše také fotovoltaiku a její provoz je možná laciný, ale pořízení nikoliv. Kdyby nám nedopadla dotace na fotovoltaické elektrárny , tak bych si hodně rozmýšlel, jestli se nám opravdu vyplatí si ji pořídit. Takhle bylo rozhodování jednoduché a šli jsme do toho :-) .
Odpovědět
Ivan
18.6.2020 20:07
Dotace
My jsme si nechávali vypočítat dotace na tepelná čerpadla, protože nás docela štvalo, kolik platíme za energie. Vůbec jsme nevěděli, kam nám všechny ty peníze utíkají, ale nakonec ty dotace a tepelná čerpadla náš problém vyřešili. Docela obstojně nám s tím pomohli zde - dotace .
Odpovědět
KamSsa1 .
29.4.2020 23:18
tepelné čerpadlo
Zateplení fasády a výměna oken je sice fajn, ale myslím si, že takový problém by se měl řešit od základů. Já jsem na to šel přesně tímto způsobem, takže první co jsem se rozhodl zainvestovat bylo tepelné čerpadlo a až potom jsem řešil zateplení a výměnu oken.
Odpovědět
Roman
27.2.2020 3:58
Rekonstrukce
To zní zajímavě. Díky za tip. My letos máme naplánovanou rekonstrukci celého domu. Nejspíš ale začneme interiérem. Ze všeho nejvíc je potřeba udělat nové podlahy. Ty si asi necháme udělat od https://www.abparket.cz/ Zateplení atd budeme asi dělat až později během léta.
Odpovědět
Petr
20.12.2019 7:11
Stínění
Tak to my naštěstí už plastová okna máme. Teď ale řešíme to, jaké do nich dát žaluzie. Já měl původně v plánu klasické vnitřní, ale nakonec si říkám, že ty venkovní asi budou lepší. Už jsem si i zkoušel hledat "venkovní žaluzie Mladá Boleslav" a dost se mi líbí třeba ty od http://climax-kolar.cz/
Odpovědět
Miloš
30.11.2019 5:04
Zateplení
No, já si nakonec zateplení také dělal svépomocí. Musím říct, že to bylo jednodušší, než jsem čekal. Ve finále mě to tak vyšlo i levněji. Jen teda z toho přidělávání polystyrenových desek jsem měl trochu strach. Se speciálním lepidlem na polystyren z https://www.adamos.cz/prumyslova-lepidla to ale šlo celkem snadno. :-)
Odpovědět
Ivanka
17.3.2021 0:18
Re: Zateplení
Přesně na takovou rekonstrukci se s přítelem připravujeme asi 7 let. Nevím vůbec, kde na to teď v té divné době vezmeme. Vždyť my máme někdy problém našetřit i na roční dovolenou. Snad to s těmi slevami na nějak dáme dohromady. Protože jestli ne, tak se asi v dohledné době budeme muset odstěhovat do auta..
Odpovědět
Radek
30.8.2019 6:41
Okna
My máme výměnu plastových oken už za sebou a jsem rád. Bylo dost náročné je vyměnit v celém domě. Stará okna už byla ale nekvalitní, takže bylo nezbytné je vyměnit. Jsem rád, že jsme se k tomu odhodlali ještě před zimou.
Odpovědět
Vašek
24.8.2019 22:55
Zateplení
Škoda, že jsem nevěděl, že něco takového existuje, když jsem si dělal zateplení domu. Právě to jsem totiž nakonec celé financoval z vlastních zdrojů. Původně jsem měl v plánu si vše udělat úplně sám, ale nakonec jsem se nevyhnul tomu, abych si na pomoc najal pár řemeslníků. Ty se mi podařilo najít přes tento poptávkový systém.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde
Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde





Dále v rubrice

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz