Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Rady na zahraniční dovolenou - tipy, poplatky, nástrahy, slovníček připojištění, ceny ošetření

13.6.2017  |  Zdeněk Bubák, zpráva Air Bank
  


Zahraniční dovolenáDovolenou letos plánuje 80 % Čechů, 44 % z nich pojede do zahraničí, nejčastěji autem k moři. Polovina lidí stráví část nebo celou letní dovolenou také v Česku, nejčastěji na chatě nebo v penzionu. Uvedené údaje vyplývají z průzkumu agentury STEM/MARK pro Air Bank. Podle výzkumu celá pětina lidí riskuje a vyráží do zahraničí bez cestovního pojištění.


Ivan
18.9.2020 21:13
Klimatizace
No, nevím jak vy, ale my se třeba bez internetu obejdeme. To, bez čeho se ale opravdu nedokážeme obejít je klimatizace. Sice člověk jede za teplem, ale spát v třeba 60 stupních je opravdu nejpříjemná věc :-D Kor v těch opravdu teplých zemích. Pak přijede člověk domu, zjistí, že i ta jeho klimatizace není v pořádku a tak si musí pořidit novou. Alespoň my to tak měli.
Odpovědět
Marian
16.1.2020 18:08
Dovolená
Tak to já si zase zahraniční dovolenou dopřeju velmi rád. Co se konkrétních destinací týče, tak mám hodně rád Chorvatsko. Tam je to relativně levné a je tam hezky. Navíc se tam dá sehnat i poměrně levné ubytování, pokud ho člověk zařizuje přes tuto stránku: http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/
Odpovědět
Aleš
10.1.2020 20:19
dovolená
Tyjo, abych pravdu řekl, tak mě dovolená v zahraničí teda moc neláká. Každý rok si dělám dovolenou tady v tuzemsku. Minulý rok jsem například byl na Mácháči a bylo to super. Skvělé je i to, že jsem si tam mohl vzít svůj nafukovací člun ze http://sportcarp.cz/ a konečně ho měl možnost pořádně otestovat. :)
Odpovědět
Marek
18.12.2019 4:53
Pojištění
Díky za velmi užitečné tipy. To se určitě bude hodit. Určitě souhlasím s tím cestovním pojištěním. To je prostě základ a nemělo by se na něj určitě zapomínat. Já si například už léta cestovní pojištění sjednávám u https://www.ervpojistovna.cz/ a musím říct, že zatím vždy spokojenost. Super je, že se u nich pojištění dá sjednat online, což šetří čas. :-)
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde
Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5 % p.a.více





Dále v rubrice

Aplikace Revolut je lákavá pro čím dál tím více mladých zákazníků po celém světě

Obrázek: Aplikace Revolut pro mladé Aplikaci Revolut <18 nyní používají více než 2 miliony mladých zákazníků po celém světě a po zahrnutí opatrovníků činí počet uživatelů celkově více než 3,5 milionu. V České republice vzrostl počet uživatelů <18 za poslední rok o 67 %...

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Žebříček běžných účtů v květnu. Nově je hodnocen i účet od Partners Banky

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček běžných účtů v květnu. Nově jsme do hodnocení zařadili i běžné účty od Partners Banky. První místo obhájila MONETA Money Bank, druhé místo patří České spořitelně a na třetím místě je Komerční banka. Jaké je další pořadí?

Koupili jste si prodlouženou záruku, nebo je to pojištění?

Obrázek: Nákup na Eshopu Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automaticky, jindy je za příplatek. Nemálo spotřebitelů si tak prodlouženou záruku přikoupí, zejména...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz