Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Jaký design chat a chalup Češi mají rádi? I retro chalupa může být prošpikovaná moderními technologiemi

3.8.2017  |  Zdeněk Bubák, zpráva Raiffeisen stavební spořitelny
  


ChataMyslíte si, že se na chalupu jezdí hlavně odpočívat od ruchu města a takříkajíc vyčistit hlava od starostí a plné mailové schránky? Částečně to možná pravda bude, ale podle průzkumu Raiffeisen stavební spořitelny se více než 50 % Čechů na chatě či chalupě připojí na internet alespoň přes mobilní telefon. Pro 23 % respondentů je pak nezbytné mít ve svém rekreačním objektu vysokorychlostní internet, který jim umožní vyřizování pracovních mailů či brouzdání po sociálních sítích.


Honza
30.11.2019 6:17
Chata
Mít tak vlastní chalupu někde v přírodě. To by se mi moc líbilo, protože do přírody jezdím hodně rád. Hlavně teda přes léto. Často se v ní prostě jen tak procházím a čerpám energii. Je ale pravda, že pokud člověk chce chodit takto do přírody, tak je dobré mít na to dobré vybavení. Hlavně tedy pořádné boty. Já mám třeba takové vojenské z https://armik.cz/ a ty jsou pro tento účel úplně ideální.
Odpovědět
Helena
19.11.2019 13:48
Nábytek
My jsme koupili starší chatu a postupně ji předěláváme. Veškeré vybavení jsme vyhodili a koupili nové. Co šlo, tak jsme se snažili prodat, abychom získali nějaké peníze na nový nábytek. Byla jsem překvapená, kolik se nám ozvalo lidí. Dokonce byli schopni si nechat nábytek poslat. Objednali jsme proto přepravy zásilek a několik skříní jsme poslali.
Odpovědět
Pavel
18.10.2019 8:18
chalupa
Přesně takto jsem si představoval i svoji chalupu. Tu už mám naštěstí postavenou, ale ještě není vše hotové. Naštěstí mám u ní i poměrně velkou zahradu. Právě na tu jsem si letos instaloval nový závlahový systém Jak říkám, ještě tam zbývá hodně práce, nicméně si myslím, že příští rok by se mi vše mohlo podařit dokončit a docela rád bych na se příští rok na svoji chalupu přestěhoval.
Odpovědět
Zdena
24.2.2020 3:37
Re: chalupa
Tak to já si zas zahradu pořídila hlavně kvůli tomu, že jsem si přála skleník. Jsem ráda, že minulý rok se mi to konečně vyplnilo. Jediné, co je teda u mého skleníku potřeba vyřešit je stínění. To nejspíš vyřeším pomocí takové té stínící tkaniny jako mají třeba tady: https://www.agrotex.cz/katalog/cz/zbozi-2/stinici-a-ochranne-raslove-uplety_220
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



reklama

Půjčka s odměnou až 12 000 Kčvíce





Dále v rubrice

Vlastní bydlení je u nás pro mladé nedostupné, stát by se mohl inspirovat u sousedů

Obrázek: Dům a klíče Dostupnost vlastního bydlení se v Česku každým rokem zhoršuje. V rámci Evropy patříme k zemím, kde z průměrného platu musí lidé na nový byt šetřit nejdéle. Tristní stav dopadá na všechny, mnohem větší problémy to ale působí čerstvým absolventům nebo mladým rodinám s dětmi...

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz