Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Netradiční firemní benefity v zahraničí: Akupunktura, pojištění krádeže identity nebo trenéři přímo do firmy

30.11.2017  |  Zdeněk Bubák, zpráva MultiSport
  


Obrázek: Masáž v práci jako firemní benefitPojištění domácích zvířat, masáže přímo na kancelářské židli, právní služby se slevou nebo tým trenérů, který dorazí rovnou do firmy. Takové jsou netradiční, ale zároveň stále častější benefity, které firmy poskytují zaměstnancům ve světě i u nás. Při výběru práce jsou kandidáti na nový post čím dál tím vybíravější a od svého zaměstnání očekávají více než jen dobré finanční ohodnocení. Aby firmy přilákaly a udržely kvalitní zaměstnance, zvláště v době téměř plné zaměstnanosti, přichází občas oddělení lidských zdrojů s hodně kreativními nápady.


Jan
3.12.2020 20:59
odměny
Já jsem za dlouhá léta dřiny v různých českých i zahraničních firmách zažil spoustu druhů firemních benefitů - ať už to byly stravenky, osobní automobily nebo telefony - nejlepším a nejvíce překvapujícím byl ale ten od aktuálního zaměstnavatele. Náštěva erotické masáže v Praze :-)
Odpovědět
Tereza
6.9.2019 7:49
Benefity
Takové firemní benefity by se mi taky líbily. Náš zaměstnavatel nám ale neposkytuje vůbec nic. Mám sedavé zaměstnání, proto potřebuji čas od času nějaké uvolnění ztuhlých svalů. Chodím na Thajské masáže , které se mi osvědčily nejvíc.
Odpovědět
Marek36
27.9.2022 9:46
Re: Benefity
No tak to dává smysl když člověk v práci tráví většinu života nebo minimálně 40h týdně a dává tomu svůj čas,energii a někdy i svoje nervy. Tak je aspoň dobře že se nějaký zaměstnavatel umí postarat a ocenit správným způsobem svoje zaměstnance, i když to nejsou třeba takové terapeutické masérky :D Ale i tak to vždycky zaměstnanci ocení.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde
Přehled celé nabídky životního pojištění - zde





Dále v rubrice

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Žebříček běžných účtů v květnu. Nově je hodnocen i účet od Partners Banky

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček běžných účtů v květnu. Nově jsme do hodnocení zařadili i běžné účty od Partners Banky. První místo obhájila MONETA Money Bank, druhé místo patří České spořitelně a na třetím místě je Komerční banka. Jaké je další pořadí?

Koupili jste si prodlouženou záruku, nebo je to pojištění?

Obrázek: Nákup na Eshopu Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automaticky, jindy je za příplatek. Nemálo spotřebitelů si tak prodlouženou záruku přikoupí, zejména...

Proč si zřídit úrazové pojištění a jak ho vybrat?

Obrázek: Podpis smlouvy Životní pojištění kryje rizika, se kterými se může člověk během svého života setkat. Před uzavřením životního pojištění je velmi důležité určit rizika, která chcete zajistit a podle toho zvolit vhodný produkt. Martin Pejsar radí, kdo si může pojištění sjednat...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz