Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Jak co nejlépe prodat svoji nemovitost?

16.6.2018  |  Zdeněk Bubák, zpráva CENTURY 21
  


Rodinný důmPřinášíme vám rady Dominika Ženatého, makléře realitní sítě CENTURY 21, zaměřené na to, jak co nejlépe prodat dům či byt. Jakou je třeba zvolit cenu? Co udělat, aby na kupce udělala nemovitost dobrý dojem? Prodávané obydlí je třeba nejdříve upravit a uklidit a následně je dobře vyfotografovat. Důležité je i to, jak proběhne osobní návštěva nemovitosti kupujícím.


Ivan
31.3.2020 19:22
Nemovitost
Abych pravdu řekl, tak doufám, že náš dům nebudu muset jen tak prodat. Rád bych v něm už totiž dožil. Právě proto jsem se rozhodl, že si ho budu chránit i z právního hlediska. Co vím, tak přesně k tomuto účelu slouží například sverenecke fondy, které je možné založit třeba u https://www.alphacitizen.com/cs/
Odpovědět
Jakubes
10.3.2020 15:05
Byt v Praze
Potřeboval bych co nejrychleji prodat náš byt v Praze, dokážete mi s prodejem prosím někdo poradit, jak to udělat co nejrychleji? abych se co nejrychleji dostal k penězům?
Odpovědět
Valdas
12.3.2020 0:15
Re: Byt v Praze
Pokud potřebujete rychle peníze, tak já jsem prodával v Praze byt přímo do realitní kanceláře. Nabízí totiž klientům výkup nemovitosti do 24 hodin.
Odpovědět
Jakubes
14.3.2020 17:32
Re: Byt v Praze
Jak to prosím proběhlo? Co všechno bych pro takový urychlený odkup musel udělat?
Odpovědět
Valdas
16.3.2020 14:57
Re: Byt v Praze
Stačilo se ozvat do realitní kanceláře Edox reality, která je z Prahy, a makléř už pak celý odkup vede. Řeknou Vám co budete potřebovat nachystat, šlo to opravdu rychle. Kontroloval se hlavně technický stav, a také vlastnické právo.
Odpovědět
KamSsa1 .
27.3.2019 23:32
nemovitost
Podle mě je nejlepším způsobem jak nemovitost prodat, přenechání celé záležitosti realitní kanceláři. My jme náš byt prodávali přes https://www.psn.cz/ a zařídili za nás absolutně všechno papárování, takže nás to nestálo skoro žádný čas ani starosti.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde





Dále v rubrice

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz