Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Ceny pronájmů bytů nejvíce vzrostly na východě Čech

9.3.2017  |  Zdeněk Bubák, zpráva RE/MAX
  


Ceny pronájmu bytů v ČRRychlý rozvoj automobilové továrny v Kvasinách zanechal vedle nízké nezaměstnanosti na východě Čech i svou další stopu – prudký růst cen pronájmů. Masivní poptávka tisíců dělníků po bydlení mimo ubytovny vyšponovala ceny nejen na Rychnovsku, ale i v okolních okresech. Nájemníci bytů 2+kk v Královéhradeckém kraji si tak museli meziročně připlatit na nájemném 20 procent, v sousedním Pardubickém kraji podražily pronájmy garsonek dokonce o více než 45 procent. Vyplývá to ze statistik realitní společnosti RE/MAX.


ivanek
16.8.2020 11:47
Ubytování
Ceny pronájmu opravdu vyskočily daleko více, než bychom si mohli představovat a to nás zasáhlo natolik, že jsme se museli přestěhovat pryč z východu. Bylo pro nás daleko jednodušší se nechat ubytovat v ubytovnách v praze skrze odkaz zde . Netuším kam tohle celé ještě povede.
Odpovědět
Radim
19.9.2019 13:17
Bydlení
Já si myslím, že ceny pronájmu bytů rostou hodně všude, ale není se čemu divit, protože všechno se neustále zdražuje. Já jsem rád, že jsme si díky https://www.psn.cz/property/pronajem-bytu našli pěkný byt, za který si rádi připlatíme. Lepší trochu dražší byt v dobré lokalitě, než nějaký levný na špatném místě.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde





Dále v rubrice

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz