Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Kolik vydají české domácnosti na sport a z čeho ho financují?

31.10.2014  |  Zdeněk Bubák
  


Sport - INGPrůměrná česká domácnost vydá za sportovní aktivity téměř 14 000 korun ročně. Nejfrekventovanějším a zároveň nejnákladnějším sportem dospělých i dětí je cyklistika. Zjistil to průzkum, který si objednala ING Bank.


Ivan
16.8.2020 10:36
Potápění
My za sport utratíme také docela dost. Našli jsme si koníček a je to potápění... Sice to není koníček na pořád, ale už nám v česku pomalu vznikají různé bazény, kde se potápět dá a je to docela sranda. K tomuto koníčku mě přivedl kurz potápění na http://potapeni.seawolf.cz , který jsem dostal od ženy.
Odpovědět
Martin
22.6.2020 20:19
Sport
No, u nás doma se sportu věnuji hlavně já. Konkrétně jde o běhání. Do toho naštěstí není potřeba tolik investovat. Je ale pravda, že běhání je dost náročné na klouby, tak jsem se rozhodl investovat alespoň do doplňku stravy na jejich výživu.
Odpovědět
Erik
29.8.2019 6:52
Hokej
Já za sport utratím poměrně hodně. Hraju hokej a to není úplně levná záležitost. Čas od času je třeba vyměnit část vybavení, aby bylo pořád dostatečně kvalitní a dobře se mi tak hrálo. Na letošní sezónu byla potřeba nová hokejka . Už se těším, až ji pořádně vyzkouším.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími spořicími účty podle odborníků - zde
Kalkulačka spoření, nejvýhodnější spořicí účty od bank i záložen - zde





Dále v rubrice

Kde spořit na penzi? Přehled nabídky bank, pojišťoven a dalších institucí

Obrázek: Peníze v ruce Jaký produkt si vybrat pro finanční zabezpečení na stáří? Banky, pojišťovny a investiční společnosti nabízejí širokou paletu produktů. Jedná se o Dlouhodobý investiční produkt (zkratka DIP), doplňkové penzijní spoření/penzijní připojištění...

Žebříček doplňkového penzijního spoření v dubnu

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček penzijních účastnických fondů v dubnu. Zhodnocení povinných konzervativních fondů klesá, některé fondy dosáhly zhodnocení až 40 %. První místo si udržela NN Penzijní společnosti, na druhém místě je nově Conseq penzijní společnost a na třetí míso klesla ČSOB Penzijní společnost.

V květnu změní Air Bank úročení spořicích účtů

Obrázek: Výhody Unity Air Bank Air Bank mění od 3. května 2024 způsob úročení korunového spořicího účtu. Nabídka se touto změnou stane průměrnou a klienti budou muset plnit podmínky, jinak...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz