Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Equa bank odměňuje doporučující i doporučené klienty

17.1.2013  |  Michal Bubák


Stávající klient Equa bank, který doporučí produkty a služby banky svým přátelům a známým a ti je následně využijí, získá na svůj účet 150 Kč za každého nově získaného zákazníka. Stejnou částku získá i doporučený klient. Program odměny za doporučení nového klienta potrvá do 31. března 2013.

S podobnou taktikou, jak získat nové klienty nedávno přišla i Raiffeisen stavební spořitelna. Její akce se jmenuje: Doporučte nás a získejte odměnu. Podrobnosti naleznete v článku: Lednové změny u stavebních spořitelen.

„Věříme, že naši zákazníci jsou s produkty a službami Equa spokojeni a existuje mnoho důvodů, proč je jejich známým a přátelům doporučit. Doporučení spokojeného klienta je pro nás samozřejmě tou nejlepší reklamou,“ říká Tomáš Veselý, ředitel depozitních produktů Equa bank.

Součástí programu je kupón, na který stávající klient uvede své jméno a telefonní číslo. Takto vyplněný ho předá doporučenému klientovi. Ten uvedené informace využije při zřizování účtu, a to buď na některé z poboček Equa bank, nebo údaje vyplní online přímo na internetových stránkách banky.

Odměna se vyplácí oběma ve chvíli, kdy doporučený klient provede platbu kartou u obchodníka, a to maximálně do dvou měsíců od aktivace účtů. Detaily programu odměny za doporučení nového klienta získáte na webových stránkách Equa bank (vpravo dole v sekci Speciální nabídky).

Hlavní výhody běžného účtu Equa bank:

- Výběry ze všech bankomatů v ČR zdarma (Doporučujeme článek: „Kolik stojí výběry z bankomatu cizí banky?“ srovnávající tyto poplatky u běžných účtů.)

- Žádné poplatky za otevření účtu

- Snadný přístup k financím prostřednictvím bezplatného
internetového a mobilního bankovnictví

- Vedení účtu zdarma pro účet s měsíčním příjmem
alespoň 10 000 Kč nebo s celkovým zůstatkem na účtech
alespoň 100 000 Kč




    



Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde
Přehled celé nabídky bankovních účtů - zde




všechny články
Dále v rubrice

Online účet založíte jak pro firmu, tak i pro děti

Obrázek: Muž u notebooku Pro koho je možné založit účet online? Kromě klasické nabídky pro fyzické osoby umožňuje od poloviny března Raiffeisenbank zakládat účty online právnickým osobám. Dále mohou klienti mBank otevřít běžný účet pro své děti bez nutnosti navštívit pobočku...

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz