Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Slovenská mBank rozdávala peníze za zřízení účtu. Začala praskat ve švech

21.1.2013  |  Zdeněk Bubák


Slovenská mBank, sestra české mBank, do pátku minulého týdne rozdávala peníze lidem, kteří si u ní nově zřídili účet. Polovinu peněz získal klient, který novou osobu do mBank přivedl, a druhou polovinu nově příchozí.  Původně měla akce s názvem mKLUB končit až 31. března 2013, ale banka ji předčasně ukončila, jelikož zájem nových klientů překonal její původní představy. Navíc bonusovou částku v průběhu akce snížila z původních 25 + 25 na 15 + 15 eur (v přepočtu zhruba 1 250, respektive 750 českých korun).

Ukončení bylo možné díky pravidlům soutěže, ve kterých bylo stanoveno, že akce platí do 31. března 2013 nebo do odvolání.

Během čtyřech dní minulého týdne do slovenské mBank přišlo na základě akce mKLUB nově 5 830 nových klientů. 

Důvodem předčasného konce bylo podle banky to, že počty nových zákazníků byly naplněny dříve, než banka plánovala. Zájem o mKONTO byl na konci týdne tak velký, že se mBank přiblížila kapacitní hranici, kdy ještě mohla existujícím zákazníkům poskytovat stoprocentní servis a zároveň vyřizovat nové žádosti. Kurýři, kteří doručovali smlouvy zákazníkům, pracovali prakticky bez přestávky.

Peníze budou na účty klientů připisovány do 30 dnů od otevření nového účtu mKONTO. Počet nových doporučení na jednoho klienta nebyl omezený, takže pokud byl někdo z původních klientů hodně aktivní, mohl si přijít na slušné peníze.

Všechny dílčí informace o akci banka zveřejnila zde. Banka přistoupila i k neobvyklému kroku, že v průběhu akce zveřejnila Dodatek k jejím pravidlům (viz zde).

Banka prý hodlá podobnou akci v budoucnu zase zopakovat. Navíc nezačne zpoplatňovat zrušení účtu, aby náhodou v budoucnu o nově nabyté klienty znovu nepřišla.




    



Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde
Přehled celé nabídky bankovních účtů - zde




všechny články
Dále v rubrice

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

Air Bank dále rozšíří exkluzivní výhody pro společné klienty s O2

Obrázek: Výhody Unity Air Bank Unity navazuje na úspěšnou spolupráci Air Bank a O2, která od loňského roku přináší jejich společným zákazníkům 300 Kč měsíčně za používání služeb obou firem. Se vznikem Unity získají společní klienti...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz