Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Ke kreditním kartám Citibank dostanete bezkontaktní platební nálepky. Od února

24.1.2013  |  Michal Bubák


Citibank začne od února 2013 ke každé nově vydané kreditní kartě typu Citi Life, Citi Life Metropole, Citi Broker Consulting, Citi BILLA a Citi ČSA vydávat automaticky zdarma i bezkontaktní platební nálepku. Platby bezkontaktní platební nálepkou fungují shodně jako platby kteroukoli bezkontaktní kreditní kartou od Citi. Při platbách do 500 korun není potřeba zadávat PIN, stačí pouze přiložit nálepku k platebnímu terminálu. Takto je možné platit na všech akceptačních místech, která podporují bezkontaktní platební technologii.


GE Money Bank stihla bezkontaktní nálepky nabídnout již od ledna 2013


Velmi podobnou cestou v oblasti nových platebních technologií se vydala i GE Money Bank. Na rozdíl od Citi však GE Money Bank poskytuje bezkontaktní platební nálepky zdarma majitelům běžných účtů. Banka ovšem nezůstala jen u bezkontaktních platebních nálepek, ale od ledna 2013 vedle nich nabízí zdarma i platební kartu v mobilním telefonu ve spolupráci se společnostmi Telefónica O2 a MasterCard, a to jak pro debetní, tak kreditní karty. Více čtěte v článku: Od ledna budou mít všichni klienti GE Money Bank zdarma k dispozici Pay Pass platební nálepky i NFC platby.
 
Citibank chce být také moderní

„Citibank chce svým klientům poskytovat moderní technologie, které jim usnadní nakupování. Proto začne bezplatně vydávat bezkontaktní platební nálepky k většině nových Citi kreditních karet. Na požádání obdrží bezplatně nálepku i stávající držitelé Citi kreditních karet,“ říká Milan Řezníček, produktový manažer kreditních karet Citibank, a dodává: „Platby bezkontaktní platební nálepkou jsou rychlejší, pohodlnější a přitom bezpečné. Lze je použít všude tam, kde jsou k dispozici bezkontaktní platební terminály, jejichž počet v České republice rapidně roste.“

Tato služba se týká nově vydaných kreditních karet typu Citi Life, Citi Life Metropole, Citi Broker Consulting, Citi BILLA a Citi ČSA vydávaných ve spolupráci se společností MasterCard. V nejbližší době bude bezkontaktní nálepka automaticky poskytována také k O2 Citi kreditním kartám, které jsou vydávány ve spolupráci s asociací VISA.

Nálepku je možné umístit kamkoliv, například na zadní stranu mobilního telefonu, ale i jinam, třeba na přívěsek na klíče a tak podobně. K platbě pak klient použije namísto karty, kterou nemusí mít vždy po ruce, svůj mobilní telefon, respektive přívěsek s nálepkou.

Stávající klienti, držitelé Citi kreditních karet, si o bezkontaktní platební nálepku mohou zažádat zdarma na zákaznické lince CitiPhone, případně na pobočkách Citibank. Pokud by někdo o bezkontaktní platební nálepku zájem neměl a dostane ji, nemusí ji aktivovat a jen ji znehodnotí. Nálepky, které jsou zasílány poštou, jsou neaktivní a bez aktivace je nelze k platbám použít.




    



Žebříček s nejlepšími hypotékami a spotřebitelskými úvěry podle odborníků - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde




všechny články
Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

Aktuální data z hypotečního trhu

Banky pozvolna snižují hypoteční sazby. Počet poskytnutých hypoték vzrostl. Aktuální data ČBA Hypomonitoru a srovnání hypotečních úvěrů naleznete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz