Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Raiffeisenbank odstaví od 22. do 24. března provoz internetového a mobilního bankovnictví

5.3.2013  |  Michal Bubák


Raiffeisenbank v březnu spustí první část nového IT systému. O prodlouženém víkendu 22. až 24. března proto chystá plánovanou odstávku části svých bankovních systémů. Tyto systémy budou vypnuty v pátek 22. března v 18:00. Konkrétně nebude možné využívat služby internetového bankovnictví ani provádět platby. Platební karty budou fungovat bez omezení. Systémy budou opět plně funkční v pondělí 25. března v 8:00.




Konkrétní důvody zavádění nového IT systému:


„Důvodem odstávky je plánovaný přechod na část nového bankovního systému. Spouštíme aplikaci pro správu klientských dat, která našim bankéřům umožní klienty lépe obsluhovat a nabídnout služby šité na míru. Klienti však v této fázi ve svém kontaktu s bankou žádnou změnu na první pohled nepocítí, v pondělí ráno se budou přihlašovat do stejného internetového bankovnictví či Mobilního eKonta, jako byli doposud zvyklí,“ vysvětlil generální ředitel Raiffeisenbank Mario Drosc.

„Tato nová aplikace nám mimo jiné umožní lépe a cíleněji oslovovat klienty a nabízet jim ty služby, které pro ně mají smysl a přidanou hodnotu. Zavádění nového IT systému je tak plně v souladu s naší strategií poskytování vysoce individualizovaných služeb klientům,“ dodal Mario Drosc.

Během migračního víkendu tak budou zcela nedostupné veškeré účty včetně obsluhy přes internetové bankovnictví a chytré telefony, nedostupné budou rovněž služby pro firemní klienty. Na účty se tedy nebude možné přihlásit ani nepůjde provádět jakékoli transakce. Platební karty i bankomaty budou i v těchto dnech fungovat bez omezení s výjimkou služby zamykání platební karty. Pobočky s víkendovým provozem budou otevřeny, ale s omezenou nabídkou služeb.

Své klienty Raiffeisenbank o odstávce bude informovat prostřednictvím poboček, schránek v internetovém bankovnictví, internetových stánek banky i sociálních sítí. Zodpovědět jakékoli dotazy klientů jsou rovněž připraveni bankéři na call centru.




    



Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde
Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více




všechny články
Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz