Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

ČSOB buduje nonstop samoobslužnou zónu s internetem na svých pobočkách

22.4.2013  |  Michal Bubák


ČSOB a Era - Banka buduje nonstop samoobslužnou zónu s internetem na svých pobočkách - Na snímku: pobočka ČSOBOd poloviny minulého roku se klienti ČSOB mohou na vybraných pobočkách setkávat s takzvanými ČSOB Pointy, počítači s přístupem na internet, kde si každý může vyzkoušet a osvojit internetové bankovnictví, ale také provést transakce. Více než rok také klienti mohou spravovat své účty přes aplikaci pro chytré telefony, tzv. smartbanking. Na konci minulého roku používalo internetové bankovnictví více než 1,3 milionu uživatelů, kteří za celý rok 2012 provedli operace v hodnotě převyšující 42 miliard korun.


Obslužte se přes internet sami nebo s pomocí zaměstnance banky



„Hlavním posláním ČSOB Pointu je umožnit klientům ihned po získání účtu a elektronického bankovnictví vyzkoušet si a seznámit se s možnostmi využití jeho služeb. Zaměstnanci banky jsou schopni klienta provést celým procesem práce s elektronickým bankovnictvím – od přihlášení, přes zadávání transakcí až po veškeré služby, které jsou zde k dispozici,“ říká Jiří Zahálka, výkonný ředitel útvaru Obchodní technologie a podpora procesů ČSOB. „ČSOB Point je mezi klienty velice oblíbený a denně přes každý z nich proběhne v průměru kolem 125 přístupů na internetové bankovnictví,“ doplňuje Jiří Zahálka.

K dispozici je internetové bankovnictví a spřátelené weby



ČSOB Point je využíván klienty pro samostatné provádění transakcí i bez účasti zaměstnanců. Klient má také možnost zobrazovat stránky dceřiných společností ČSOB a dalších spřátelených webů. V březnu k nejnavštěvovanějším stránkám patřilo internetové bankovnictví ČSOB, internetové bankovnictví Poštovní spořitelny či webové stránky Era světa. K březnu 2013 byl nainstalován ČSOB Point na 153 pobočkách, tedy na více než 2/3 všech poboček. V přípravě je dalších 12 ČSOB Pointů.

Na pobočkách ČSOB budou k dispozici další služby



ČSOB Point je jedním z prvních kroků k vybudování samoobslužné nonstop zóny pro klienty. Ty budou mimo jiné vybaveny například Wi-Fi připojením na Internet a časem i tablety, které stále více klientů považuje za standard. Další možností je například bankomat s tiskem výpisů z účtů, telefon na volání do call centra nebo terminál pro domlouvání schůzek s klientskými poradci.

Od začátku minulého roku mohou klienti svůj účet rovněž ovládat odkudkoliv prostřednictvím mobilní aplikace ČSOB a Era smartbanking. Aplikace nabízí škálu funkcí od zadávání příkazů a kontroly stavu účtu po sjednávání cestovního pojištění a nově také platbu faktur pomocí QR kódů či změnu limitu na platební kartě.




    



Žebříček s nejlepšími spořicími účty podle odborníků - zde
Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více




všechny články
Dále v rubrice

Denní zprávy

Obrázek: Denní zprávy Zajímá vás svět finančních produktů a služeb, ale i ekonomická témata? Každý všední den pro vás připravíme přehled těch nejzajímavějších informací a novinek z finančního trhu za den předchozí. Sledujte naše...

Češi jsou národ fanoušků a banky chtějí být u toho

Obrázek: KB hokejsita Co Čech, to fanoušek. Bez nadsázky se dá říct, že fanouškovství mají Češi v krvi. Tři čtvrtiny z nás totiž někomu aktivně fandí, ať už konkrétnímu sportovci, národnímu týmu nebo...

Index termínovaných vkladů v dubnu

Obrázek: Termínoindex Termínoindex nadále klesá. Nejvýrazněji si pohoršil roční vklad. Nejvyšší sazbu aktuálně nabízí Banka CREDITAS a Max banka s 5,3 % p.a. u měsíčního vkladu...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz