Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Nová hypotéka po webu přináší další zjednodušení sjednání úvěru na bydlení

17.7.2013  |  Michal Bubák


Hypoteční banka spouští od poloviny července 2013 novou verzi Hypotéky po webu. Sjednání hypotéky po Internetu tak má být pro zájemce uživatelsky ještě příjemnější. Hypotéku po webu poprvé spustila Hypoteční banka již v roce 2009.

Nová Hypotéka po webu prošla zásadní inovací vzhledu a použité technologie – platformu Adobe Flash nahradily HTML5 technologie a je připravena v responzivním designu. Hypotéku po webu je možné obsluhovat jak z počítače, tak i z tabletu.

Přizpůsobování se novým trendům



„Hlavní důvody pro spuštění nové hypotéky po webu jsou přizpůsobení této služby aktuálním trendům, především masivnímu nástupu tabletů, a také zpřehlednění a zjednodušení procesu sjednání hypotečního úvěru. Tímto krokem tak plynule navazujeme na letošní inovace našich webových stránek, které jsme představili na začátku roku,“ vysvětluje Josef Drobílek, internetový specialista zodpovědný za webovou prezentaci Hypoteční banky.

Klientovi při využití Hypotéky po webu během sjednání úvěru stačí pouze jedna návštěva pobočky Hypoteční banky, a to až k finálnímu podpisu smlouvy.

Aktuální nabídka Hypotéky po webu



Druh úvěru Minimální fixní úroková sazba p.a.*
3 roky 5 let
Hypoteční úvěr do 65 % 2,79 2,89
Hypoteční úvěr do 80 % 2,99 3,09
Hypoteční úvěr do 90 % 3,49 3,59
* Součástí úrokové sazby jsou slevy: 0,3 % za využívání účtu u ČSOB a 0,2 % za využití pojištění u ČSOB Pojišťovny (pojištění nemovitosti nebo pojištění domácnosti a pojištění úvěru).
Zdroj: Hypoteční banka




    



Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde




všechny články
Dále v rubrice

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz