Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Dvě třetiny Čechů se bez připojení k internetu neobejdou ani na dovolené

17.7.2018  |  Zdeněk Bubák, zpráva Raiffeisen stavební spořitelny
  


InternetPřestože letní měsíce většina lidí využívá k tomu, aby si odpočinuli, vymanili se ze stereotypu, který zažívají v práci a doma, a zkrátka na chvíli „vypnuli“, jsou věci, bez kterých se neobejdou ani na dovolené. Více než 60 % lidí si například nedovede představit své volno bez možnosti připojit se k internetu a být online.


Mildas21
20.2.2021 21:23
bez předmětu
Je pravda, že já bez připojení k internetu nedám taky ani "ťuk" a na dovolené je snad v jakémkoliv hotelovém resortu dostupná wifi samozřejmostí :-) Často věnujeme relax na pláži s manželkou i nákupu potřebných věcí přes internet, třeba oblečení pro děti, které objednáváme přes eshop second hand :-)
Odpovědět
Ivanaa
21.11.2020 18:14
bez předmětu
No, my se také bez klimatizace neobejdeme. My ji vlastně nikdy neměli a nepřišla nám vůbec potřebná, ale od té doby, co jsme byli na dovolené v Chorvatsku a měli jsme ji na pokoji, zjistili jsme, jak moc je to příjemná a užitečná věc. Takže jsme si hned běželi a koupili si ji také. Na příští léto jsme vybaveni myslím si, že našemu zdraví prospěje taková domácí klimatizace
Odpovědět
Ivan
23.7.2020 22:04
Klimatizace
My se tedy dokázeme docela obejít bez internetu. Přecejen jedeme na dovolenou a ne surfovat nebo pracovat na internetu, no ne? :-) Ale věc, bez které se opravdu nedokážeme obejít je klimatizace . Ono se to nezdá, ale je to opravdu dost klíčová věc, díky které si užijete nebo neužijete dovolenou
Odpovědět
Oliver
8.2.2020 6:51
Technika
Jsou věci, bez kterých se neobejdu a je jedno, jestli jsem doma nebo na dovolené. Samozřejmě na dovolené se snažím techniku omezovat, ale vzhledem k tomu, že mám vlastní firmu ,tak nemůžu být úplně mimo spojení. Co je snad ale ještě horší, tak nějaký hotel bez klimatizace. Do takového bych rozhodně nejel. Klimatizaci máme i doma. Bydlíme v bytě v Pardubicích a vloni, když jsme si klimatizaci kupovali, tak jsem hledal klimatizace do bytu Pardubice a našel jsem takovou, která nám krásně vychladí celý byt.
Odpovědět
Ivan
18.9.2020 13:48
Re: Technika
No, nevím jak vy, ale my se třeba bez internetu obejdeme. To, bez čeho se ale opravdu nedokážeme obejít je klimatizace. Sice člověk jede za teplem, ale spát v třeba 60 stupních je opravdu nejpříjemná věc :-D Kor v těch opravdu teplých zemích. Pak přijede člověk domu, zjistí, že i ta jeho klimatizace není v pořádku a tak si musí pořidit novou. Alespoň my to tak měli.
Odpovědět
Petra
30.10.2019 21:49
Internet a dovolená
Tak to já teda spíš na dovolenou jezdím abych si od techniky odpočala. Je ale pravda, že doma bych se bez internetu neobešla. Potřebuji ho totiž na práci. Právě proto jsem ráda, že jsme teď přešli k jinému providerovi, konkrétně k https://dslone.cz/ protože u toho starého internet pořád vypadával a když jsem ho potřebovala nejvíc, tak jsem se nedokázala připojit.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde
Žebříček nejlepšího pojištění podle odborníků - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Spořicí účet s úrokem až 6,08 % p.a.více
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více





Dále v rubrice

Koupili jste si prodlouženou záruku, nebo je to pojištění?

Obrázek: Nákup na Eshopu Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automaticky, jindy je za příplatek. Nemálo spotřebitelů si tak prodlouženou záruku přikoupí, zejména...

Zvyšte výnos, investujte

Investování začíná být pro mnoho Čechů populární. Úrokové sazby u běžných vkladových produktů se dále snižují, a tak se není čemu divit. Jaké jsou rady pro snížení rizika u investování?

Proč si zřídit úrazové pojištění a jak ho vybrat?

Obrázek: Podpis smlouvy Životní pojištění kryje rizika, se kterými se může člověk během svého života setkat. Před uzavřením životního pojištění je velmi důležité určit rizika, která chcete zajistit a podle toho zvolit vhodný produkt. Martin Pejsar radí, kdo si může pojištění sjednat...

Jak se zabezpečit na stáří

Průměrné dožití populace se prodlužuje. Jak se zabezpečit na odchod do důchodu a vytvořit si dostatečnou finanční rezervu?

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz