Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Rekonstrukce obydlí se letos na jaře asi kvůli epidemii zpozdí, ale plánovat ji můžete už teď

23.3.2020  |  Zdeněk Bubák, zpráva AČSS
  


Obrázek: DůmJaro je obvykle pro české kutily obdobím, kdy se po zimním klidu opět vrhají na úpravy svého obydlí. Letos se díky pandemii koronaviru může čas pro začátek rekonstrukčních prací zpozdit. Nicméně již zaznělo, a to z úst Romana Prymuly, šéfa Ústředního krizového štábu, že by se nyní platné restrikce mohly v polovině dubna, tedy kolem Velikonoc, začít rozvolňovat. Samozřejmě záleží na vývoji nákazy a počtu infikovaných občanů. Plánovat zvelebování svého obydlí však můžete klidně už teď. Na začátek je nejlepší rozvrhnout si náklady. Pokud nemáte dostatek finančních prostředků, můžete na rekonstrukci spořit i několik let dopředu. K tomu vám dobře poslouží například stavební spoření. Dojdou-li vám peníze, je možné vzít si od stavební spořitelny i úvěr, který vám vysněnou přestavbu pomůže zafinancovat.


Ivulenk
19.12.2020 21:55
bez předmětu
Také jsme s rekonstrukcí našeho domečku trochu čekali, ale nakonec jsme se přecijen rozhodli, že ten náš interiér trochu předěláme, alespoň na ten podzim... Takže začínáme pomalinku najíždět na rekonstrukci, ale spíše je to zatím o designu a přestavění určitých věcí, plánování apod.
Odpovědět
Mirek
8.11.2020 6:41
Stavba
My stavíme dům a také jsme se zpozdili, protože bylo na jaře zavřené stavebnictví. Není to teď úplně lehká doba na všechno. A to jsem měl ze začátku stavby takovou radost. Zaujala mě totiž půjčovna rypadel , tak jsem si jedno půjčil, abych s ním vyhrabal základy a ušetřil tak čas a pak jsem se stejně zpozdili, ale s tím jsem nemohl nic dělat.
Odpovědět
Petrhork
12.5.2020 20:58
bez předmětu
My rekontrukci také plánujeme a jsme právě ve fázi různého nakupování a takových různých věcí ohledně rekonstrukce. Máme jíz rozplánováno co přesně chceme a jak chceme aby to vypadalo. Potřebovali jsme však nějaký eshop, odkud budeme brát materiál. Zejména lepidla, s těma jsme měli zatím největší problém i před rekonstrukcí. Narazili jsme však na eshop https://www.adamos.cz/prumyslova-lepidla a díky tomu se nám náš problém vyřešil. Mají super ceny a vždy vše na skladě.
Odpovědět
Richard
24.4.2020 19:40
Rekonstrukce
No, my máme rekonstrukci naplánovanou na příští měsíc, tak snad všechno výjde podle plánu. Bude nám to dělat jedna firma, kterou se mi podařilo najít přes tento poptávkový portál: https://trhpoptavek.cz/stavebnictvi Koukal jsem, že reference mají velmi dobré, tak snad to zvládnou udělat co nejrychleji, abychom co nejdříve mohli bydlet v novém. :)
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími hypotékami a spotřebitelskými úvěry podle odborníků - zde
Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde





Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

Aktuální data z hypotečního trhu

Banky pozvolna snižují hypoteční sazby. Počet poskytnutých hypoték vzrostl. Aktuální data ČBA Hypomonitoru a srovnání hypotečních úvěrů naleznete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz