Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Navzdory epidemii koronaviru ceny nových bytů v dlouhodobém horizontu neklesnou

19.3.2020  |  Zdeněk Bubák, zpráva YIT
  


Obrázek: HypotékaSoučasná situace je vlivem šíření koronaviru a přijetí nezbytných opatření velmi náročná pro celou českou společnost. Kromě dopadů na zdraví, kterým je potřeba v maximální možné míře předcházet, o což se teď všichni aktivně snažíme, se bude muset nejen Česko vyrovnávat s poklesem hospodářství a řada firem s ekonomickými ztrátami. A jak se důsledky projeví na trhu s rezidenčními nemovitostmi a na jejich cenách?


Tomáš
23.5.2020 4:53
Bydlení
Sám se v poslední době po nějakém novém bydlení dívám, ale ty ceny teda úplně přívětivé nejsou. Vidím to tedy tak, že si zatím alespoň trochu zvelebím to současné. Třeba obývák by si už zasloužil nějaký nový nábytek. Nechce se mi do toho investovat nějak moc. Co jsem se tak ale díval třeba tady tak pěkné obývací stěny se dnes dají pořídit za pár korun, takže asi brzy nějakou objednám.
Odpovědět
Pavel
16.4.2020 0:19
Praha nemovitosti
Mám zkušenost s realitní kanceláří z Prahy, a to přímo s realitní kanceláří Edox reality. Doporučuji si k nim zavolat, pokud se chystáte prodávat nemovitost. Dokáží jednat opravdu rychle, ahlavně jednat na úrovni.
Odpovědět
Jakub
13.4.2020 9:09
Praha nemovtiosti
Takže Vy máte tedy zkušenost s prodejem nemovitosti přes realitní kancelář? případně prosím přes kterou realitní kancelář jste prodával?
Odpovědět
Pavel
11.4.2020 9:26
Praha nemovitosti
Já s tím mám osobní zkušenost, a rovnou říkám, že se to nevyplatí. Pokud budete prodávat na vlastní pěst, může se lehce stát, že někomu naletíte. Opravdu je lepší prodávat přes realitní kancelář, která se postará kompletně o vše.
Odpovědět
Jakub
9.4.2020 22:09
Praja nemovitosti
Myslíte si, že se vyplatí prodávat v Praze nemovitost na vlastní pěst? nebo je lepší postup pro prodej využít realitní kancelář?
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími hypotékami a spotřebitelskými úvěry podle odborníků - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde





Dále v rubrice

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

Aktuální data z hypotečního trhu

Banky pozvolna snižují hypoteční sazby. Počet poskytnutých hypoték vzrostl. Aktuální data ČBA Hypomonitoru a srovnání hypotečních úvěrů naleznete v našem článku...

Tipy pro daňové přiznání

Obrázek: Daňové přiznání Pro elektronické podání přiznání k dani z příjmu za rok 2023 zbývá necelý měsíc. Na co vše si dát pozor, abyste se vyhnuli chybám, se dozvíte v našem článku...

Nová česká poradenská banka startuje do ostrého provozu

Obrázek: Pobočka Partners Banky Na českém bankovním trhu začíná fungovat nová poradenská banka. Ta nabídne klientům směs moderních fintech technologií doplněných poradenstvím. Její unikátností bude nabídka i správa produktů od jiných bank a finančních institucí...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz